În Consiliul Județean Caraș-Severin chiar se bate cineva! Poliția, chemată de urgență!

Directorul ADI Intercom Deșeuri, Daniel Borduz, a cerut în această dimineață intervenția oamenilor legii pentru a potoli spiritele în biroul secretarului județului, Darian Ciobanu!

Problema deșeurilor din județ, mai exact a deponeului ecologic a cărui inaugurare se tot așteaptă de vreo doi ani, a întins nervii la maximum. Între Daniel Borduz și vicepreședintele Consiliului Județean, Ionuț Popovici. Cei doi s-au contrat mai întâi în timpul ședințelor de lucru, mai apoi în declarații de presă, iar astăzi, de dimineață, în biroul secretarului Darian Ciobanu.

„La ora 9.42 a fost un apel pe 112. Un bărbat ne-a sesizat despre faptul că este un scandal în desfășurare în Consiliul Județean Caraș-Severin. Bărbatul nu are calitate de angajat al Consiliului Județean”, a confirmat pentru expressdebanat.ro, Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al Poliției din Caraș-Severin. O echipă de la Poliția Municipiului Reșița s-a deplasat de urgență la Consiliul Județean și a făcut verificări în vederea stabilirii stării de fapt și, eventual, sancționării celor implicați.

Potrivit protagoniștilor a fost vorba doar despre o discuție mai aprinsă, pe un ton ridicat și nimic mai mult. De ce a fost nevoie atunci de apel la 112 prin care s-a solicitat intervenția Poliției?! „A fost o escaladare doar în privința limbajului, exclus vreo lovire sau îmbrânceală, nimic mai mult. E prea mult spus scandal”, a explicat și Darian Ciobanu. Cu alte cuvinte, n-a fost decât o alarmă falsă, niciun scandal.

Cum Daniel Borduz și Ionuț Popovici au plecat împreună din Palatul Administrativ, e clar că au ajuns la un numitor comun și că nimeni nu s-a mai bătut vreodată astfel pentru interesul cetățenilor acestui județ.