Express de Banat s-a impus cu eleganță la Cupa Presei la Tir!

În pragul aniversării a 165 de ani de la înființarea Jandarmeriei, în Caraș-Severin oamenii legii au organizat Cupa Presei la Tir. Anul acesta, cel mai bine a țintit tehno-redactorul Express de Banat, Alexandru Leica.

Cu un punctaj de invidiat, Dex, așa cum îi spun prietenii, s-a impus la mare diferență de puncte față de locul al doilea. În total, a reușit să obțină 46 de puncte. Locul al doilea a fost ocupat de Ioan Iliasă de la săptămânalul „Prisma”, iar locul III, de Lucian Berdac, operator la Televiziunea Banat.

IMG_1501 IMG_1499

„Este pentru prima dată când am tras într-un poligon cu un pistol Makarov. Mă bucur că am reușit să demonstrez că sunt cel mai bun țintaș și că am reușit să plasez redacția Express de Banat pe locul I. Aștept și alte competiții și țin, totuși, să îi felicit și pe ceilalți colegi din presă pentru efortul pe care l-au făcut de a se înscrie în competiție”, a declarat Alexandru Leica pentru www.expressdebanat.ro.

Competiția a fost organizată de Inspectoratul Județean de Jandarmi, instituție care se pregătește să își deschidă și larg porțile pentru publicul larg. Ziua jandarmilor se aniversează anual pe data de 3 aprilie.

Comments

 1. stefan says:

  Inco o dovada ca instituțiile statului sunt slugarnice presei ca si politia. Sau se pun bine.De cînd ziariști care nu au făcut nici o instrucție in acest sens.folosesc arme militare pentru distracție personala.au grija cei la puterea sa acopere aceasta faza cu cu acte aparente. Si asta de anibuni.oare nu vede nimeni acest pupincurism

 2. Iliasă Ioan says:

  Este păcat că stricaţi “eleganţa” concursului cu exagerările făcute. Eu respect locul 1 obţinut de reprezentantul vostru în turul al doilea (când eu am avut o problemă cu un cartuş), care s-a luat în considerare pentru clasament, dar vreau să vă aduc aminte că eu am obţinut în total 48 de puncte.

  Ioan Iliasă

 3. Dani Stanciu says:

  Este pacat ca puneti victoria colegului nostru, respectiv infrangerea dumneavoastra, pe seama unui cartus. Norocul de de partea celor mai buni!

 4. Dan says:

  Daca este un concurs intotdeauna vor fi castigatori si invinsi, este motivul pentru care se fac intrecerile.Frumusetea este sa participi iar din cate stiu eu acest concurs are deja o traditie. Nu vad motivul pentru care esti deranjat Stefan pentru organizarea de astfel de evenimente si nici legatura dintre concurs si slugarnicie.

 5. Iliasă Ioan says:

  Nu am pus în discuţie victoria sau înfrângerea unei anumite persoane, locul pe care l-a obţinut, norocul pe care îl are, sau cât este de bună.
  Eu am reclamat doar atitudinea jurnalistică ÎN ACEST CAZ.
  Am fost surprins de Oana; din acest motiv am şi comentat.
  Ioan Iliasă

 6. tintaş says:

  Lămuriţi-mă cine este cel mai bun, cel cu 48 de puncte sau cel cu 46?? În poză, DEX … pozează în faţa a 36 de puncte. Oana ce rezultat ai avut? Dani nu te băga unde nu-ţi fierbe oala!

 7. Iliasă Ioan says:

  Au fost două trageri:una de antrenament şi una de concurs.
  Punctajul general (neoficial) cuprinde ambele trageri.
  Aşa cum am mai spus, locul 1 a fost ocupat în concurs pe drept de DEX.
  Eu am reclamat doar inerpretarea exagerată a rezultatului din punctul meu de vedere…
  Ioan Iliasă