Drum de acces și străzi în Poiana Golului. De câți bani are nevoie primăria?

explo 1000x200

Aleșii locali, convocați astăzi în ședință ordinară, au aprobat un studiu de fezabilitate pentru asfaltarea mai multor străzi în cartierul Poiana Golului. Locuitorii din zonă s-au văitat în nenumărate rânduri de faptul că sunt obligați să circule prin mocirlă, mai ales după o ploaie serioasă.

Pentru că au înțeles drama locuitorilor, reprezentanții administrației publice încearcă acum să îi ajte să circule civilizat. În acest sens, pe ordinea de zi a plenului, aleșii locali au regăsit un studiu de fezabilitate care vizează zona Poiana Golului.

Lungimea totală a străzilor care urmează să fie refăcute este de 3.281 de metri și este compusă din 1.387 de metri, care reprezintă drumul de acces, și 1.303 metri, străzi secundare. Alți 591 de metri îi reprezintă străzile colectoare, potrivit proiectului de hotărâre aprobat astăzi.

Pentru ca toate acestea să fie puse în practică, administrația locală are nevoie de aproape 5,5 milioane de lei. „Acel drum, cel de acces, trebuia realizat de mai multă vreme, dar nu am avut posibilitatea, întrucât nu a existat un studiu. Iată că acesta este realizat, aprobat și așteptăm finanțarea, sper eu, în regim de urgență, chiar dacă este vorba de bani europeni sau guvernamentali”, a declarat Mihai Stepanescu, primarul Reșiței, în urma ședinței ordinare de astăzi.

Comments

 1. pitica says:

  …Misu e copil fain asa si ma…bine, dar are boala asta cu studiile de feza inutile!!

 2. Silviu says:

  bravo !

 3. KO - Rector says:

  ” ajte “????

 4. Dragos says:

  Mintea ta e prea Pitica sa inteleaga aceste proceduri care trebuie respectate atunci cand vrei sa faci un proiect. Trebuie sa analizezi daca acel proiect este fezabil sau nu, inainte sa il realizezi, daca ma intelegi. Proiectele astea nu se fac ca si cum ai scrie un simplu comentariu la un articol, scrii ce te taie capu si il lansezi si in secunda doi vine like-ul. Dar, cred ca e prea mult pentru tine…

 5. pitica says:

  Draga Dragos stim ca B.B te pune sa scrii comment-uri..nu-i nimic..te intelegem! Ideea e ca daca chiar iti pasa de banii pe care-i administrezi in numele comunitatii nu ar trebui sa pui caruta inaintea boilor (adica noi poolimea). Ce sens are sa cheltui bani pe studii de fezabilitate si proiecte tehnice daca nici macar nu ai identificat inca o sursa de finantare sigura…! Pe intelesul tau ..e ca si cum l-ai plati pe unu sa iti faca un calcul cat te costa sa iti zugravesti casa fara sa ai banii sau certitudinea ca o sa ai vreodata banii ca sa zugravesti efectiva. Nu te lasa prostit..ca esti tanar!