Face de râs Consiliul Local pentru că e stresat, hărțuit şi provocat!

De-a dreptul caraghios din cauza comportamentului său ce nu are nimic în comun cu statutul de ales local, ci mai degrabă cu mahalaua, Sandu Tudori încasează degeaba indemnizaţia de consilier local al Oraviţei şi pentru şedinţa de ieri.

Devenit un adevărat bufon în şedinţele Consiliului Local Oraviţa, Sandu Tudori şi-a continuat recitalul în plen şi ieri. Acest individ ales de orăviţeni să le reprezinte interesele şi plătit din bugetul local pentru asta are de fiecare dată alte probleme de rezolvat în timpul şedinţelor decât cele ale oraşului. Aşa a fost şi ieri, când a votat aproape la fiecare proiect de hotărâre împotrivă. Fie că a fost vorba despre elevii de liceu, de locuinţe sau investiţii! Omul a fost însă mult mai interesat să continue circul cu care deja a obişnuit pe toată lumea. Regretabil este că preşedintele de şedinţă şi colegii de plen îi permit de fiecare dată acestui individ să se dea în spectacol şi să abereze la o masă la care ar trebui să se găsească soluţii pentru dezvoltarea oraşului şi pentru ca orăviţenii să aibă o viaţă mai frumoasă.

„Mă consider stresat, ştiţi că sufăr de o boală incurabilă, mă consider stresat, hărţuit şi provocat! Nu vreau să fiu filmat, fotografiat, întrucât sunt stresat, hărţuit şi provocat!”, a ţinut Tudori să se consemneze în procesul-verbal al şedinţei. De parcă asta ar ajuta cu ceva comunitatea, dar omul atât poate, atât face! De fapt, poate mai mult. „Am citit de curând că domnul primar a fost agresat de doi domni, Dani Stanciu (n.r. – subsemnatul) şi un alt domn, Cristian Franţ, şi că a fost internat în spital. Vroiam să-mi confirme domnul dacă este aşa sau nu. Am aici un document care confirmă treaba asta!”, şi-a continuat pledoaria. Aceste afirmaţii confirmă faptul că omul are într-adevăr probleme serioase care ridică mari semne de întrebare cu privire la cât de oportună şi legală este prezenţa sa în Consiliul Local Oraviţa. Nu ar fi exclus ca un test psihologic sau o examinare psihiatrică să modifice componenţa consiliului.

Comments

  1. west says:

    Bravo Tudori Respect

  2. Steaua says:

    Presa ciorbara de la caras

  3. gogu says:

    V-ati dat din nou cu mucii in fasolea de la protocolul de dupa, jurnalisti de google. Nu sunteti in stare sa scrieti nici macar o reteta la cartofii prajiti !