UPDATE 2. Accident mortal în Caraș-Severin! Doi polițiști sunt la spital după ce au fost loviți de TIR! [VIDEO/FOTO]

O persoană a decedat pe loc, o alta a fost descarcerată și e în stop cardio-respirator, motiv pentru care la fața locului a aterizat un elicopter SMURD, iar altele două au fost transportate de urgență la spitalul din Reșița. La Urgențe au ajuns și doi polițiști, implicați și ei într-un accident petrecut în momentul în care se deplasau spre locul tragicului eveniment.

Accidentul a avut loc pe DN 58B, între Berzovia și Gherteniș, în jurul orei 15.20. Au fost implicate două maşini ce s-au lovit violent. În urma impactului, unul din cele două a ricoșat și lovit un al treilea autoturism. Au rezultat patru victime.

„Un pasager a decedat la fața locului. În încercarea de a ajunge cât mai repede la fața locului, un echipaj de poliție care avea semnalele acustice și luminoase în  funcțiune a fost lovit de un ansamblu de vehicule. Doi din cei trei polițiști au ajuns la spital pentru investigații medicale. Polițișii efectuează cercetări într-un dosar de ucidere din culpă”, a precizat Adrian Jurjică, reprezentantul Poliției din Caraș-Severin, pentru expressdebanat.ro.

Potrivit ISU, la această oră circulația a fost reluată.

UPDATE 1, ora 18.00

Suntem informaţi că între timp a decedat şi persoana pentru care venise elicopterul SMURD şi pentru care se efectuaseră manevre de resuscitare.

UPDATE 2, ora 18.25

Se pare că accidentul în care a fost implicat echipajul de Poliție a fost cauzat de un șofer care n-ar fi acordat prioritate de trecere mașinii cu semnalele acustice și luminoase pornite. Acesta s-a petrecut la ieșire din Gherteniș spre Măureni, adică foarte aproape de locul celuilalt incident rutier. Autoturismul cu cei trei polițiști a încercat să depășească un TIR, oprit pe dreapta pentru a permite trecerea, însă de pe contrasens se apropia o altă mașină. Șoferul a încercat să revină pe banda sa de mers, însă nu a mai putut evita coliziunea cu TIR-ul. O anchetă va stabili și în acest caz care au fost exact cauzele și, cel mai probabil, șoferul de pe contrasens, care nu a permis trecerea echipajului aflat în misiune, va fi sancționat.