LA MULŢI ANI, EXPRESS DE BANAT!

Astăzi se împlineşte un an de când Ştirile circulă mai repede în Caraş-Severin! Express de Banat a avut nevoie de doar câteva luni pentru a-şi câştiga locul în topul site-urilor de ştiri din Caraş-Severin, iar acum este cel mai apreciat cotidian online. Nu o spunem noi, ci o demonstrează graficele de trafic. expressdebanat.ro nu e un simplu site sau blog, aşa cum sunt destule pe generosul Internet, ci este un ziar care se prezintă în format electronic, după cum o impun vremurile de astăzi.

Alimentat în orice moment din zi sau noapte cu ştiri de cea mai bună calitate, Express de Banat  se poate lăuda nu doar cu numărul mare al vizitatorilor unici, ci şi cu numărul vizitelor şi cu durata acestora. Cititorii noştri fideli accesează de mai multe ori pe zi expressdebanat.ro pentru că noi le oferim ştiri în timp real, bine documentate şi relatate obiectiv.

 

O altă confirmare a calităţii informaţiilor oferite de Express de Banat, cel puţin la fel de importantă precum traficul, este dată de instituţiile mari de presă din ţară şi străinătate care au preluat articolele noastre sau au realizat emisiuni pe baza investigaţiilor făcute de noi. În primul rând este cazul televiziunilor ZDF, din Germania, şi Canal +, din Franţa, care şi-au trimis reporterii în redacţia Express de Banat. Una din ediţiile emisiunii “În premieră”, de la Antena 3, s-a bazat în parte pe informaţiile publicate de noi. Ştirile Express de Banat au fost preluate de România TV, Realitatea TV, Antena 1, Antena 3, Adevărul, Cancan şi multe alte posturi de televiuiune sau ziare.

Express de Banat este un proiect realizat de o echipă tânără, nu foarte numeroasă, dar pasionată şi pregătită să fie cea mai bună. După o perioadă de absenţă din presa cărăşeană, scriitorul Mircea Cavadia a fost convins de calitatea cotidianului care face ştirile să circule mai repede în Caraş-Severin şi a debutat ca editorialist în mediul online. Cel mai bun caricaturist de presă din România, Costel Pătraşcan, s-a alăturat şi el echipei Express de Banat, astfel că fiecare accesare a ziarului înseamnă un zâmbet garantat.

Express de Banat şi-a câştigat locul în rândul preferinţelor consumatorilor de presă nu datorită tragediilor şi a scandalurilor ieftine. Într-un judeţ cu atât de multe probleme există şi oameni de valoare sau locuri deosebit de frumoase de care multă lume a uitat sau nici măcar nu a ştiut că există. Express de Banat a iniţiat în acest sens campania “Herculane Renaşte”, prin care promovează noua înfăţişarea a staţiunii de pe Valea Cernei. “Nu mai ocoliţi Muntele Mic!” este o altă campanie de promovare a staţiunii montane care se grăbeşte să scape de eticheta negativă căpătată în ultimul deceniu. Sportivii sunt poate cei mai importanţi ambasadori ai judeţului în momentul de faţă. Prea puţini se bucură de respectul cuvenit, iar unii sunt total necunoscuţi publicului larg. Aşa s-a născut o altă campanie, “Express de Banat susţine campionii judeţui Caraş-Severin”.

 

 

Criticile, comentariile, sugestiile voastre sunt de fiecare dată binevenite, ne obligă să fim mai buni, iar asta le face deosebit de importante pentru noi. Vă mulţumim pentru că ne citiţi. Rămâneţi pe expressdebanat.ro pentru că vom continua şi de acum încolo să promovăm aspectele pozitive din viaţa judeţului Caraş-Severin.

 Redacţia Express de Banat

Comments

  1. caon.ro says:

    LA MULTI ANI si felicitari celor care munciti in redactia Express de Banat!

  2. Ema says:

    La multi ani ! Promptitudine , profesionalism, curaj, ne-ati aratat ca se poate !!! Ramaneti la fel si vom ramane si noi ” dependenti ” 🙂

  3. ...... says:

    ,.,.,