Ultima repetiție pentru boboci

Pe ultima sută de metri, studenţii participanți la Balul Bobocilor Universității Eftimie Murgu au avut parte de o repetiție finală pe scena Casei de Cultură înainte să-și încerce norocul în fața juriului.

Celor zece echipe ce au debutat cu pregătirile în urmă cu câteva săptămâni li s-a mai alăturat o pereche aspirantă la titlul de Miss Boboc 2012. Astfel, în incinta Casei de Cultură, locația unde va începe astăzi spectacolul, bobocii s-au adunat pentru a încheia etapa de pregătire.

Probele au rămas bătute în cuie, iar concurenţii vor avea ocazia să își etaleze fiecare talent: dansul, actoria sau interpretarea. „Vom avea patru probe, cea de talent, tango, vals vienez și coregrafia. La proba de talent fiecare pereche și-a ales un personaj sau un moment, o secvență. Așadar, avem o echipă format din studenți basarabeni ce vor interpreta o melodie tradițională lor, alții care îi vor juca pe membrii familiei Bundy, o scena din Titanic, sau altă pereche ce va dansa pe hip-hop”, explică pentru Express de Banat Nica Sergiu, din partea Ligii Studenților UEM. Prezentarea întregului spectacol de pe scena Casei de Cultură va fi realizată de renumitul actor reșițean, Dan Mirea.

Astăzi, de la ora 19:00, va avea loc Balul Bobocilor Universității „Eftimie Murgu”, bal cu tradiție în Reșița și care, de fiecare dată, a adus ceva deosebit pe scenele unde s-a desfășurat. De data aceasta, după probele din concurs, va concerta trupa Sistem în noua formulă, ca mai apoi toată distracția să se mute la pubul Office.

Comments

  1. dan-aliosa ulici says:

    frumos scris Anca Erena…DISTRACTIE MULTA SI MAcsIMA bobocilor ( si nu numai) LA BAL !!!