La Caransebeş nu se glumeşte! Şapte de prima ligă!

FC Caransebeş a terminat 2014 pe ultimul loc în Liga a II-a de fotbal, dar achiziţiile pe care conducerea clubului le-a pregătit în această iarnă nu au cum să nu-i fie suficiente unui antrenor ca Alin Artimon pentru a salva echipa de la retrogradare.

Gugulanii au revenit la antrenamente mai repede decât oricare altă echipă din eşalonul secund. Decizia lui Artimon nu a fost deloc întâmplătoare. Lotul lui FC Caransebeş se schimbă radical faţă de prima parte a sezonului, în special formula de start, iar tehnicianul are nevoie de timp pentru a găsi cea mai bună formulă de joc. După o analiză riguroasă, Artimon şi preşedintele Cosmin Popovici au hotărât să continue cu FC Caransebeş portarul Coca şi jucătorii de câmp Goşa, Manea, Barbu, Buşu, Artean, Precup, Suru, Săulescu, Poiană, Lupu şi Negoescu. Lor li se vor adăuga sigur şapte jucători care au evoluat în prima ligă, dar e posibil să fie păstraţi şi mai mulţi tineri aflaţi începând de astăzi în probe. ,,În momentul de faţă, noile achiziţii se împart în două. E vorba despre o serie de jucători tineri, 12 la număr, pe care dorim să-i vedem, despre care avem anumite informaţii şi care sunt într-o perioadă de probă. Până duminică vor sosi şi cei cu care am încheiat înţelegeri verbale. Sperăm ca ele să se materializeze cât mai repede. Decizia conducerii este să nu discutăm despre niciun nume până luni. Sper ca până în 12 lotul să fie aproape de forma finală. Sunt şapte jucători care au evoluat în Liga I”, a declarat antrenorul Alin Artimon.

Timp de o săptămână, gugulanii se vor readapta la efort, după care vor efectua un cantonament pe plan local. În perioada 1-12 februarie este prevăzut un cantonament în Antalya. „Vrem să jucăm cinci sau şase meciuri. Este foarte important pentru noi, fiindcă e vorba despre o echipă aproape nouă pe care o formăm”, a mai spus tehnicianul.

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    Câţi îs de la Poli? 70%?