Crima din Poiana Mărului bate orice scenariu de Hollywood!

O femeie din Domaşnea a reuşit să-şi bage soţul în pământ, amantul în puşcărie, în timp ce ea s-a ales cu câteva miliarde!

 

Lia Davidescu şi ale ei relaţii extraconjugale au condus în cele din urmă la crimă. Filmul evenimentelor în urma cărora amantul său, Adrian Cut, a ajuns în spatele gratiilor, iar soţul său în pământ este de-a dreptul incredibil.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Totul a început în cursul anului 2002, când femeia a început să vorbească la telefon cu Adrian Cut, fără să se fi cunoscut în prealabil. În ianuarie 2013, i-a comunicat acestuia că ar vrea să se cunoască personal. Două luni mai târziu s-au întâlnit în satul Sălbăgel, judeţul Timiş. Lia Davidescu i-a spus soţului ei că va pleca la Caransebeş să scoată bani de la bancă. A mers cu ocazia, apoi a luat un taxi până la Sălbăgel. S-a dus cu cel care avea să-i ucidă soţul la o casă unde au întreţinut raporturi sexuale. Povestea s-a tot repetat până în septembrie 2013. De fiecare dată i-a spus soţului ei că merge la spitalul din Caransebeş cu o prietenă.

Legături primejdioase

Interesant este că, în vara lui 2012, soţul Liei Davidescu a ajuns să discute la telefon cu Adrian Cut, fără să miroase însă ceva, despre cumpărarea unor oi şi a unor câini. Mai mult decât atât, în vara anului următor, victima a fost ajutată de criminal să-şi repare maşina. Habar nu aveau că discutaseră la telefon despre oi şi câini. Au făcut legătura abia după ce Cut fusese invitat la locuinţa familiei Davidescu din Domaşnea, tocmai pentru a se cunoaşte cu soţul amantei sale. Cu timpul, victima se pare că şi-a dat seama că între soţia lui şi Adrian Cut se întâmplă lucruri neortodoxe. În octombrie 2013, s-a îmbătat şi l-a sunat pe amantul femeii ameninţându-l că-l va omorî şi că îi va lua oile. Totodată, i-a spus că-şi va omorî şi soţia. Câteva zile mai târziu şi-a cerut însă scuze, punând totul pe seama alcoolului. Femeia însă i-a spus amantului să nu dea importanţă celor întâmplate şi să-şi vadă de relaţia lor extraconjugală. Asta până în 6 noiembrie 2013, când triunghiul amoros s-a încheiat tragic.

A ucis să nu fie omorât!

Davidescu i-a propus lui Cut să meargă la o fată din Măru, pentru a întreţine relaţii sexuale cu aceasta. Davidescu s-a aranjat şi i-a spus soţiei sale că-l duce pe inculpat la o fată. Femeia i-a reproşat că are relaţii extraconjugale, dar el a sucit-o că a glumit şi că, de fapt, merge cu un prieten să cumpere un microbuz. Davidescu şi Cut, victima şi criminalul, au coborât din maşină în jurul orei 23.30 şi s-au deplasat pe un drum lăturalnic, către un sălaş din Poiana Mărului. Cut a apreciat că Davidescu era puţin tensionat şi că urmăreşte să-i facă ceva rău, mai ales că a luat o bâtă de pe drum şi îl urmărea cu privirea. A luat şi el un par dintr-un gard. L-a lăsat să treacă în faţa lui şi l-a lovit puternic în zona cefei. „Ca să fie sigur că l-a omorât, inculpatul l-a lovit încă o dată cu parul în cap, după care l-a întors cu faţa în sus şi i-a mai aplicat o a treia lovitură puternică în zona feţei, tot cu parul”, au reţinut procurorii.

Crimă mascată în sinucidere

Adrian Cut a încercat să scape de răspundere în faţa legii. Cu o aţă de balot l-a legat pe Davidescu de gât şi l-a târât până la un copac, de care l-a atârnat pentru a da impresia că s-a sinucis prin spânzurare. I-a luat telefonul şi lănţişorul de aur, a aruncat parul în râul Bistra şi a plecat spre casă. După comiterea faptei, în noaptea respectivă, şi-a sunat amanta şi i-a spus iniţial că soţul ei a plecat în Franţa, iar apoi că e la fata unde petrecuseră împreună. Într-un final i-a mărturisit că l-a omorât. Femeii nu i-a venit să creadă, dar a doua zi a aflat de la o rudă că soţul ei e mort la Poiana Mărului. Nu a denunţat această faptă organelor de poliţie de temere să nu păţească ceva în cazul în care inculpatul avea să fie găsit nevinovat. A spus tot abia după ce criminalul a fost prins, la mai bine de o lună de la comiterea faptei.

Dat de gol de telefonul victimei

„Impactul asupra victimei a fost deosebit de violent şi s-a produs în mod repetat, iar moartea s-a datorat asfixierii. Inculpatul a acţionat conştient, a ridicat victima în copac şi a simulat sinuciderea, încercând să-şi ascundă fapta. Inculpatul a fost localizat şi prins datorită telefonului sustras, şi nu pentru că a avut starea morală de a se preda singur autorităţilor”, a precizat procurorul de caz în faţa instanţei de judecată. Adrian Cut şi-a recunoscut fapta şi a precizat că a săvârşit-o de teamă să nu fie el omorât de către soţul amantei sale. A fost găsit vinovat şi condamnat definitiv la zece ani de închisoare cu executare. În plus, îi va achita amantei sale şi celor doi copii ai femeii patru miliarde de lei vechi: 250.000 de lei, daune materiale, şi 150.000 de lei, daune morale.

banner 970 x 250

Comments

  1. alexandru nemoianu says:

    O familie decazuta si o femeie c..a! De fapt acel individ ,Cut,ar trebui sa stea vreo 15 ani in inchisoare.Dar la ce sa primeasca despagubire c..a?Copiii da,dar cv…a?