Cheltuieli în exces la Metalul! Datoriile se achită din Giuleşti sau de la Chiajna!

Jucătorii din Valea Domanului au cam început să se vaite din cauza restanţelor financiare, dar patronul Cătălin Rufă linişteşte pe toată lumea, acum fiind mai interesat de atragerea Consiliului Judeţean lângă echipă şi de aducerea în staff-ul administrativ a lui Cristian Bobar, el nerenunţând la ideea promovării.

Rufă recunoaşte că sunt ceva probleme cu banii la Metalul Reşiţa, dar spune că datoriile actuale nu sunt de speriat. Mai mult decât atât, situaţia e cauzată de faptul că a forţat promovarea, că a adus jucători cu salarii mari. „Nu sunt probleme cu banii. Sunt într-adevăr ceva restanţe, o lună, s-a intrat în a doua, dar nu sunt probleme deosebite. Luna asta le vom plăti un salariu, chiriile, ce mai e pe acolo, sunt lucruri normale. E adevărat, am făcut nişte cheltuieli în exces în turul ăsta, în ideea de a ţine pasul cu Poli, dar asta nu înseamnă că nu se poate redresa situaţia. Avem la furnizori vreo 600-700 de milioane de lei vechi şi la jucători două salarii. Sunt probleme normale. A fost o perioadă mai grea, acum se văd şi caracterele şi marea majoritate dintre băieţi mi-au dovedit că sunt de caracter”, a declarat patronul rosso-nerilor pentru expressdebanat.ro.

Aniţoiu sau Buhăescu sting datoriile!

Datorii sunt şi la bugetul de stat. „Toate cluburile au datorii către stat. Avem puţin peste un miliard dacă includem şi luna decembrie, dar le vom plăti. Nu sunt sume ce nu pot fi plătite”, a mai spus Rufă. În total, datoriile clubului s-ar ridica în jurul a trei miliarde de lei vechi. Consiliul Local Reşiţa şi-a respectat în totalitate obligaţiile asumate prin contract, astfel că datoriile respective ar trebui să fie stinse din alte resurse. „Ar trebui să le acopere clubul, adică din vânzări de jucători, din sponsorizări, de la mine. Situaţia pe mine nu mă sperie. Aniţoiu are oferte de la Rapid şi Chiajna, Buhăescu e dorit şi el, dar niciunul nu va pleca pe mai puţin de 100.000 de euro!”, a explicat Rufă de ce nu-şi face griji legate de buget.

Comments

 1. suporter says:

  da-le Rufa salarii de 5000 lei net plus impozitele aferente acestor salarii mari(care se ridica la 7400 lei lunar ) si nu vei iesi din aceasta pasa a datoriilor niciodata , ba din contra te vei afunda si mai mult in neputinta platii datoriilor.renunta la umplutura de carnati care se declara fotbalisti , iar eu spun ca nici macar jucatori nu pot fi declarati, renunta la observatorii si bagatorii de seama , la informatorii si destabilizatorii de tot felul pe care-i ai langa tine , restrange cheltuielile dupa bugetul real care exista.cred ca managementul unei societati comerciale trebuie drastic revazut ca doar nu esti numit politic acolo tu vii din zona cu experienta in administrarea banilor si bunului mers al unei societati.dorim sa iesiti din aceasta pasa proasta si sa invatati din greselile trecutului in a nu mai accepta gloata de impostori de la echipa.

 2. rossoner says:

  7400 lei noi- salariu / jucator este cat salariul lunar al Presedintelui Romaniei in exercitiu.pe deasupra si avantaje nenumarate ca: cele 3 mese , cantonamente, premieri diverse , medicamente , cazare gratuita , echipamente sportive si cate mai sunt pe care eu nu le stiu.

 3. dori says:

  rossoner trebuia sa te faci fotbalist daca e asa de bine

 4. rossoner says:

  eu asa zic in sinea mea ca sunt fotbalist dar altii imi tot zic ca sunt numa jucator (de barbut , de pacanele si de perinitze cu fetitzele din Resita.una spunem ca suntem conform diplomelor si alta in realitate ,cand ne confruntam cu munca de profesionist.

 5. LuxPhotoFuchs says:

  Da’ primarul ce zice? Da’ Frunzăverde are de unde da lovelele?, Da’ Bobar nu vrea la Timişoara? Tot Guardia Rosso Nera a avut dreptate când pe bannerul întins la tribuna a doua a scris: BANII REŞIŢEI ÎI PAPĂ….ALT MITIC, ACEEAŞI ŢEAPĂ! Actual al dracului şi astăzi!!

 6. The suporter says:

  Eu sunt confuz dle Lux, din câte vad eu, nu e bine nicicum, nu va mulțumește nimic. Se pare ca vreți fotbal de calitate in Resita dar, daca s-ar putea, sa fie pe gratis. Ce bine ar fi nu? Dar, din păcate totul este pe bani in zilele noastre, asa ca lăsați clubul, autoritățile etc sa își facă treaba. Tocmai pentru oameni ca dv si ca mine, iubitori de fotbal, primarul se zbate sa mai avem fotbal in Resita. Rugămintea mea este, ca tot aveți asa multe întrebări, sa faceți ceva constructiv pentru fotbal, nu sa distrugeți, scriind tot felul de comentarii răutăcioase la adresa oamenilor care chiar se zbat.

 7. dori says:

  ai dreptate The suporter

 8. LuxPhotoFuchs says:

  “Put your hand no further than your sleeve will reach” sau în traducere liberă “Nu te întinde mai mult decât ţi-e plapuma”

 9. costel says:

  LuxPhotoFuchs e un tatae looser care n-a realizat nimic semnificativ si acu sta acasa plictisit si plin de ura si se baga singur in seama! Trist, dar adevarat!

 10. LuxPhotoFuchs says:

  La noi la Brăila,
  La tanti Elvira,
  Se vând beţivii
  Cu kila……