DSVSA o ia pe urmele APIA. S-au dat subvenții pentru animale inexistente! 

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție au declanșat o amplă anchetă la Direcția Sanitar Veterinară din Caraș-Severin, în cadrul căreia inclusiv angajații au fost luați la întrebări. 

În urma amplei acțiuni, directorul Rădulescu și-a înaintat demisia, dar asta nu înseamnă că va scăpa de urmări. Potrivit unor surse neconfirmate oficial, ancheta procurorilor DNA vizează modul în care au fost cheltuiți banii, mai ales că prin intermediul instituției se derulează sume monstruoase de bani și vizează inclusiv modul în care s-au acordat subvențiile pentru crescătorii de animale. Surse din cadrul DSV susțin că procurorii le-au adresat întrebări pe toate aceste teme, iar instituția ar avea mari probleme din acest punct de vedere.

Aceleași surse susțin faptul că în județ s-ar fi acordat subvenții inclusiv pentru animale care nu ar exista în realitate, crotaliile fiind decontate anapoda.

Reamintim faptul că în Caraș-Severin acțiuni similare au avut loc și la o altă instituție, al cărei caz a ajuns celebru pentru modul în care a fost sfidată legea, APIA. În dosarul respectiv, directorul, Romică Anculia, dar și mai mulți primari din Caraș-Severin vor plăti cu ani grei de pușcărie pentru faptele depistate de procurorii DNA.

FOTO: capital.ro

Comments

 1. LuxPhotoFuchs says:

  Cât o costa o CROTALIE?

 2. Adrian says:

  Oooo, da, mare surpriza !!!
  Nu se poate … rumanii mint? Nu pot sa cred asa ceva !!!

 3. xxx alegatorul- neinitiatul says:

  Ancheta e la inceput… Mai avem batiste ….SA VEDEM….Ca de auzit , auzim, nu suntem autisti…Vrem sa vedem pe hartie…Circul, e la moda