KLAUS IOHANNIS, la Reșița: ,,Vrem să guvernăm România pentru un ciclu de 10 ani!”

Preşedintele PNL Klaus Iohannis a ajuns în această după-amiază, în jurul orei 16.30, la sediul ACL din Reşiţa, de pe strada Libertăţii, însoţit de vicepreşedintele PNL Marcel Vela.

Aici, a fost aşteptat de vicepreşedintele PNL Sorin Frunzăverde şi de preşedintele PDL Caraș-Severin, Valeria Schelean. Conferinţa de presă nu a durat foarte mult şi a fost urmată de deplasarea candidatului ACL la președinția României, Klaus Iohannis, şi a întreg staffului din conducerea ACL spre Casa de Cultură a Sindicatelor.

Politicianul din Sibiu a fost aşteptat cu pâine şi cu sare de tineri îmbrăcaţi în straie populare. Klaus Iohannis a gustat din pâine, dar şi din sticla de răchie pe care i-a întins-o unul dintre tinerii care l-au întâmpinat la Casa de Cultură. În sala de spectacole, Iohannis a fost întâmpinat cu ropote de aplauze, dar şi cu cântarea tradiţională a grupării de dreapta. A urmat intonarea Imnului României, după care discursurile greilor din PNL și PDL, din zona de vest a țării.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157647210827231″]

Discursul acestuia a fost extrem de simplu și la subiect. Ba mai mult, acesta a preferat să prezinte sintetic programul său de președinte, program care, oficial, va fi lansat în zilele următoare.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157646810448899″]

,,În câteva zile voi finaliza programul meu de președinte și veți vedea marile teme pe care le-am discutat. Vreau să revenim la teme foarte clare privind modernizarea Constituției, să discutăm regionalizarea. Nu spun eu că trebuie sau nu făcută, dar discuția trebuie reluată în spațiul public. Trebuie să discutăm ce facem cu educația. Nu trebuie să aruncăm o generație nu știu unde și să spunem că avem un sistem educațional performant. Avem un sistem educațional neperformant. Să discutăm sănătatea. Nu se poate să te duci la spital și să te trimită la farmacia din colț să îți iei medicamente. Multe lucruri trebuie rediscutate: sistemul de pensii, trebuie să vedem ce facem cu economia, cum poziționăm Guvernul și președinția față de economie, ca să inducem o dezvoltare sustenabilă până la urmă. Cel puțin eu vreau ca România să ajungă din urmă țările mai dezvoltate din UE și nu să rămânem o țară de rangul doi”, a spus Klaus Iohannis, președintele PNL și candidatul ACL la alegerile prezidențiale din toamnă, în cadrul scurtei conferințe de presă pe care a susținut-o la sediul ACL.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157646821244258″]

Intrarea în Casa de Cultură a Sindicatelor și-a făcut-o în ropote de aplauze. După ce liderii Regiunii Vest au luat cuvântul, candidatul ACL le-a prezentat și simpatizanților din sală planul său în calitatea de viitor președinte, pe care speră să o obțină.

VEZI AICI CE A DECLARAT IOHANNIS!

 

Comments

 1. hai, serios? says:

  serios… cine mai are timp sa va creada balivernele imputite? ati incercat sa va spalati imaginea cu Iohannis, dar lumea nu poate sa uite nenorocirile si magariile pe care le-ati facut! e suficient sa te uiti la mutrele celor doi libidinosi din dreapta si stanga lui Iohannis ca sa-ti dai seama ce fel de oameni sunt!
  apropo, dle Sorin Frunzaverde, parca acum doi ani ati fugit din pdl de teama ca vi se construia un dosar penal si o vacanta la racoare, parca? acum va pupati bot in bot cu ei de parca nu nimic nu s-ar fi intamplat?
  dle Iohannis, un sfat: nu va mai afisati alaturi de acesti banditi, nu e o persoana in judetul Caras-Severin care sa nu stie ce fel de oameni sunt leprele astea doua. prin urmare, desi nu sunteti lepra aia de Udrea, totusi, va rugam sa ne lasati in pace ca pe gunoaiele astea nu le mai votam!
  in plus, lumea vrea sa se scape de Basescu, nu sa-l mai vedem inca 10 ani la putere reinventat de argatii lui care vor sa-l scape de puscarie…

 2. Anonim says:

  Cum a zis si cineva in comentariul precedent… degeaba incercati voi sa gubernati printr-o persoana cat de cat ok, si anume Iohannis, cand voi sunteti niste javre… si aici ma refer la Frunzaverde pe care il stie toata lumea cat de imputit e.

 3. Andrei says:

  As vota cu dl. K J, dar………… sustinatorii din CS…..NU