Kilometri de dale doar pe hârtie

În prezent, la sediul Primăriei Oțelu Roșu se desfășoară un control de audit, prin care oficialii administrației publice locale încearcă să verifice legalitatea tuturor actelor și a sumelor care au fost moștenite de la foștii șefi ai orașului.

Într-o primă etapă, raportul nu arată deloc bine, întrucât neregulile pe care specialiștii în contabilitate le-au identificat sunt multe.  Încheiat parțial, documentul spune că o problemă ar fi modul în care s-a pavat orașul. Asta pentru că în acte figurează că ar fi fost plătită o cantitate de 14.000 de mp de dale, iar, de fapt, în execuție s-ar regăsi o cantitate mult mai mică, de numai 9.000 de mp. Ca să spulbere orice neclaritate, în zilele următoare, angajații Primăriei din Oțelu Roșu vor măsura metru cu metru în teren.

În orice caz, cantitatea de 5.000 de mp care lipsește, probabil, nu se va regăsi nicăieri, iar foștii lideri ai orașului vor trebui să explice ce s-a întâmplat cu materialul care ar fi urmat să fie folosit pentru pavarea străzilor pentru localnici. Controlul continuă, în așa fel încât să știm cu exactitate ce am preluat atunci când am venit la Primărie”, a concluzionat Luca Mălăiescu, edilul-șef al orașului Oțelu Roșu.

 

Comments

  1. alex says:

    bla bla bla ,,,,la puscarie cu iei cu iei toti