Consilierul acuzat de violenţă nu demisionează

În cea mai recentă şedinţă a Consiliului Local Bocşa, unui ales local i s-a cerut să-şi prezinte demisia ca urmare a implicării într-un eveniment violent, confirmat şi sancţionat de organele de Poliţie.

Radu Ionel Neda a trimis o adresă consilierilor locali şi chiar a venit în faţa lor pentru a le mărturisi faptul că Ovidiu Creţan, consilier din partea PP-DD, l-ar fi agresat într-un local din oraş. Tânărul a povestit în detaliu cele întâmplate şi, pentru a fi mai convingător, a plecat repede acasă de unde a adus un proces-verbal care confirmă faptul că alesul local Ovidiu Creţan a fost sancţionat cu amendă. “Acest om nu are ce căuta în Consiliul Local. Face oraşul de râs. Nu e normal să atace oameni în bar, să sară pe mine”, a afirmat Neda.

YouTube video

proces-verbal

Creţan spune că totul i se trage din cauza opţiunilor sale de vot în Consiliul Local. Acesta a negat faptul că ar fi avut un conflict violent cu Radu Ionel Neda, dar a recunoscut un schimb mai dur de replici. În plus, a afirmat că disputele dintre cei doi sunt mai vechi. “Am fost obligat să sun la 112. Nu m-a lăsat să intru la o şedinţă de Consiliu Local”, a mărturisit vizibil jenat în faţa colegilor de plen, Ovidiu Creţan. Situaţia a ajuns şi la urechile superiorilor tânărului din PP-DD, care analizează situaţia. Creţan susţine însă că nu sunt motive să plece din Consiliul Local al oraşului Bocşa.

YouTube video

Comments

 1. Minoritar says:

  Ati transformat consiliul local in circ pentru prosti. Bravo d-le primar de origine minoritara, acum majoritar !!

 2. resiteanul says:

  frumos comportament de ales local. asta ne trebuie daca am votat PPDD- oameni needucati, mincinosi exemplu din materialul prezentat. Domnul consilier practic a facut pe toti cei prezenti prosti in fata si apoi acel locuitor a adus dovada minciunii.

 3. george says:

  sa speram ca nu sunt asa si cei din parlament pe care i -am ales sa ne reprezinte judetul caras, ca daca sunt asa mincinosi si fara prea mult vocabular din ce se vede in interviul acelui consilier ppdd vai de noi. Cred ca incep sa regret ca am votat ppdd. rusine.

 4. rusine pentru ca i am ales says:

  regret ca am votat asa om, asa partid. Comportament de om… Alesii parlamentari au uitat si ei de unde ai cerut voturi. Au promis ca revin in teritoriu prin localitati periodic daca vor fi alesi si nimic, deja sunt 4 luni de la alegeri si nici urma de deputat sau senator. Rusine ppdd

 5. cosmin caransebes says:

  vai de noi ce consilieri in tara. trebuie sa fie modele in societate alaturi de medici, profesori nu sa se comporte ca niste golani.

 6. lore says:

  Cine este acest ”Neda” ca sa-si dea cu presupusul in chestiunile politice?Sau vrea sa-si faca vreo ‘publicitate’ sa apara in ziar, are cumva ceva de castigat?eu cred ca da, are de castigat! ‘Băsiștii’ de mai jos care nu sunt in cunostinta de cauza sa nu isi dea cu parerea despre aberatiile scrise in presa.Nu se intreaba nimeni de ce consilierul ppdd nu a fost lasat sa intre intr-o sedinta a consiliului local de catre NEDA si mai cativa indivizi?de ce l-au agresat chiar inainte de sedinta?Eu consider ca altcineva face orasul de ras!Ganditi-va oameni buni….inainte sa va dati cu presupusul!

 7. alex says:

  soc soc senzational,,,,,,si cind veti scrie ca un consilier ,sau ceo fi el a loat bataie ,,cind