Justiţie prea blândă pentru un pedofil cu pedigree! De la „Sânge de taur” la jocuri pe calculator!

Costel Radu nu şi-a potolit straniile pofte sexuale cu băieţi de 12-13 ani nici după ce a petrecut o vreme în puşcărie din cauza apucăturilor sale bolnave.

Acesta a fost prins şi trimis în spatele gratiilor pentru prima dată în 2011, după ce a întreţinut relaţii sexuale cu băieţi instituţionalizaţi în Centrul de plasament „Speranţa”. Cu aceştia şi-a satisfăcut fanteziile sexuale. „L-am cunoscut pe numitul Costi pe Internet. Am întreţinut mai multe raporturi sexuale anale şi orale cu el, eu fiind partea pasivă. În doi ani am întreţinut acte sexuale de patru ori şi am primit 50 de lei”, le-a mărturisit organelor de cercetare penală una dintre victime. Mai mult decât atât, minorul i-a adus pedofilului în pat şi alte victime. „Mi-a spus să-i fac rost de un tânăr să se culce cu el, că o să-i dea ţigări şi bani. Costi nu s-a ţinut însă de cuvânt şi nu i-a dat niciun ban”, a mai declarat acelaşi tânăr abuzat anchetatorilor la acea vreme.

Băiatul de 12 ani care i-a satisfăcut lui Costel Radu fanteziile bolnave a făcut la rândul său mărturisiri şocante: „Ovidiu Frenţiu mi-a propus să întreţin raporturi sexuale anale cu un individ pe nume Costi şi voi primi în schimb ţigări şi bani. Eu am fost de acord. Costi mi-a dat să beau «Sânge de taur» şi ţigări. Am întreţinut raporturi sexuale orale şi anale aproximativ cinci minute. După ce am fumat, am mers din nou în cameră şi am întreţinut relaţii sexuale anale, dar nu mi-a dat niciun ban”.

Scenele de sex s-au repetat, dar cum pedofilul nu s-a ţinut de cuvânt şi nu a plătit pentru scenele porno a povestit totul personalului de la Centrul „Speranţa”. Cu cătuşe la mâini, Costel Radu a povestit fără niciun fel de remuşcări că a profitat de naivitatea minorilor.

„Recunosc că am întreţinut raporturi sexuale cu minorul, dar au durat puţin timp, aproximativ 2-3 minute. În după-amiaza aceleiaşi zile am întreţinut cu minorul relaţii sexuale orale pentru scurt timp, aproximativ un minut. Nu i-am promis că-i voi da bani, i-am oferit numai vin şi ţigări. Nu am ştiut că minorul avea 12 ani, am apreciat că are 15. Recunosc şi regret cele întâmplate”, a spus Costel Radu.

Judecat pentru faptele sale, pedofilul a fost găsit vinovat şi condamnat la patru ani de închisoare. A ieşit pe poarta puşcăriei mult mai devreme, în mai 2014. Ar mai fi trebuit să stea după gratii ceva mai mult de un an. Blândeţea cu care a fost tratat acest individ nu l-a făcut în niciun caz să se reabiliteze în faţa societăţii, ba dimpotrivă, a lovit din nou, cu aceeaşi poftă bolnavă. Tot băieţei necăjiţi, cu vârste între 12 şi 14 ani! Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii DIICOT au descoperit cel puţin două victime până în prezent, însă nu e exclus ca numărul celor abuzaţi să fie mai mare. Pe aceştia i-a atras în capcană folosindu-se de Internet, de reţelele sociale şi de jocurile online. A fost prins în flagrant, în timp ce intra cu unul dintre minori în cuibuşorul de nebunii interzise. Tribunalul Caraş-Severin a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă valabil pentru 30 de zile. Dacă va fi găsit vinovat, poate că măcar acum va primi o pedeapsă pe măsura oribilelor sale fapte, la care se va adăuga şi restul de pedeapsă din prima condamnare. Nu de alta, dar un astfel de individ e greu de crezut că îşi va potoli vreodată apucăturile!

Comments

  1. Adam says:

    BESTIA! Ar trebui impuscati.