Județeanul din Timișoara vrea să angajeze zeci de asistenți, infirmieri și îngrijitoare. La ce secție este cea mai mare cerere?

untitled design set 970x90 px

Peste 160 de posturi sunt disponibile spre angajare la Spitalul Județean din Timișoara, la începutul acestui an. Angajările sunt pe bază de dosare, iar contractele sunt pe perioadă determinată. Acolo unde s-au înscris mai mulți candidați decât locurile disponibile, reprezentanții spitalului vor organiza interviuri pentru a-i selecta pe cei potriviți.

Spitalul Județean caută asistenți medicali, ingineri, infirmieri, îngrijitoare, muncitori și referenți. În total, peste 160 de posturi sunt disponibile spre angajare la ATI, Unitatea de Transfuzii Sanguine, Hemodializă, UPU, SMURD, Chirurgie sau Nefrologie. Cele mai multe posturi libere sunt la ATI: 14 de asistent medical generalist debutant și alți 14 – asistent medical principal. Cei mai mulți înscriși peste 45 – sunt pentru posturile de debutanți.

„A fost o cerere mare pentru fiecare post. Din fericire mai avem o serie de posturi pe care le vom scoate la concurs în runda următoare, chiar și cei care nu vor putea fi declarați admiși în această tură vor avea încă o nouă șansă în următoarele câteva săptămâni. Ne bucurăm că oamenii doresc să se alăture familiei Spitalului Județean și sperăm la un nivel mare de profesionalism din partea acestora. Rămâne la latitudinea colegilor mei de la serviciul RUNOS pentru a verifica integritatea dosarelor și apoi a colegilor de pe secție de a intervieva acolo unde este cazul și de a alege oamenii cei mai potriviți pentru fiecare post.”, a declarat managerul Spitalului Județean Timișoara, Raul Pătrașcu.

publicitate ziar expresb 1000x100

Angajările se fac pe perioadă determinată, pe perioada stării de alertă.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/