Aproape 500 de doze de vaccin au ajuns astăzi la Reșița și Moldova Nouă. Urmează Oravița și Caransebeș

Din cele aproximativ 7.000 de doze de vaccin ajunse astăzi în vestul țării, aproape 500 au venit în Caraș-Severin. Au fost împărțite între centrele de vaccinare de la Reșița și Moldova Nouă. Oravița și Caransebeș așteaptă următoarea livrare. 

492 de doze de vaccin au fost repartizate astăzi pentru județul Caraș-Severin: 270 de doze pentru Reșița și 222 pentru Moldova Nouă. Sunt doze care vor fi administrate persoanelor din faza II, în municipiul de pe Bârzava fiind vorba, ca locație, despre sala de sport a Liceului de Arte „Sabin Păuța”.

Cum acest centru nu există pe platforma lansată de Guvern, Primăria Reșița a pus la dispoziție un număr de fix unde oamenii să se poată programa. Fiind un singur număr, acesta a fost pur și simplu sufocat în această dimineață. Oamenii au dorit să prindă un loc pe liste, cu atât mai mult cu cât erau disponibile doar 160 de doze. Restul de 110 doze vor fi administrate angajaților din Poliția Locală și din Asistență Socială, după cum a anunțat ieri Primăria Reșița.

leader board 728 x 90 px

Locurile au fost ocupate în această dimineață la doar câteva ore de la deschiderea liniei telefonice. Directorul DSP, Daniel Miloș, ne-a declarat că următoarele programări se vor face la Reșița atunci când va ajunge aici o nouă tranșă de vaccin. „Programările se vor face mai apoi pe platforma națională”, spune Daniel Miloș.