Adrian Moiseş, pregătit să pornească la drum alături de Ion Chisăliţă: „Cred că suntem echipa ideală pentru a conduce orașul în următorii patru ani”

Principalul aliat al candidatului liberal în cursa pentru nou mandat la șefia Primăriei Moldova Nouă, Adrian Moiseș, președintele Uniunii Sârbilor din Moldova Veche, are convingerea că orașul de la Dunăre poate cunoaște prosperitatea în formula: Ion Chisăliță – primar, liderul minorității sârbe – viceprimar, dată fiind atât experiența administrativă, cât și cea politică a amândurora.

„Era absolut firesc să credem în victoria lui Ion Chisăliță, odată ce am bătut palma pentru susținerea acestuia la funcția de primar. Dacă nu eram convinși că poate câștiga bătălia, nu am fi dat curs niciunei înțelegeri. Consider că triumful din 24 ianuarie va readuce normalitatea în spectrul politic actual. Cred în experiența domnului profesor și sunt convins că aceasta va da roade”, a precizat, pentru expressdebanat.ro, omul care l-a secondat atât pe Matei Lupu, cât și pe Adrian Torma.

leader board 728 x 90 px

Deși situația nu este încă limpede în privința componenței Consiliului Local, existând atât varianta validării aleșilor locali din 27 septembrie, cât și reluarea scrutinului în acest sens, totuși liderul etnicilor sârbi din Moldova Veche e pus pe fapte mari atunci când vine vorba de binele comunității, în special în contextul în care toți factorii politici implicați vor știi să-și onoreze promisiunile:

„Nu mă pot pronunța în privința componenței Consiliului Local până nu vom avea o situație clară aici. Cu toate acestea, în varianta în care rămâne valabil rezultatul din 27 septembrie, sunt convins că experiența administrativă și politică a domnului Chisăliță, precum și experiența mea, în calitate de fost viceprimar al orașului Moldova Nouă, vor avea ca rezultat echipa ideală pentru a conduce orașul Moldova Nouă în următorii patru ani. Noi ne-am onorat promisiunile față de candidatul liberal și iată că astăzi avem primar. Așteptăm să se clarifice lucrurile și în privința altor înțelegeri pe care le-am avut, după care este absolut necesar să pornim la drum”, a mai adăugat Adrian Moiseș.