„Ne aşteaptă aproape patru ani în care trebuie să readucem Moldova Nouă acolo unde îi este locul”

Reales să conducă destinele locuitorilor orașului de la malul Dunării, după o pauză de mai bine de opt ani, Ion Chisăliță anunță că e pregătit, alături de cetățeni, să lupte pentru a-i reda orașului Moldova Nouă strălucirea de altădată.

Cu ocazia reluării alegerilor pentru funcția de primar la Moldova Nouă, competiție disputată între liberalul Ion Chisăliță, fost edil în perioada 2008-2012, și Eugen Băleanu, candidatul Partidului Verde, numărul voturilor obținute în cele 12 secții l-au reconfirmat pe omul ales de Partidul Național Liberal pentru un nou mandat în fruntea administrației publice locale din Clisura Dunării, ceea ce pentru Ion Chisăliță a reprezentat atât un motiv de bucurie, cât mai ales începutul de drum în care cele promise în campania electorală trebuie să înceapă să cunoască traseul materializării.

„Vă mulţumesc pentru încrederea acordată şi vă asigur că nu veţi fi dezamăgiţi. Ne aşteaptă aproape patru ani în care, împreună, trebuie să readucem Moldova Nouă acolo unde îi este locul. Nu va fi deloc uşor, dar cu ajutorul vostru, al tuturor, am încredere că vom izbândi. Aşa cum am mai spus, voi fi primarul tuturor, astfel că vreau să le mulţumesc şi celor care indiferent de simpatiile lor politice au votat astăzi pentru dezvoltarea oraşului”, a ținut să transmită învingătorul alegerilor din 24 ianuarie la scurt timp după numărarea voturilor exprimate în secțiile de votare.

leader board 728 x 90 px

De asemenea, noul primar a avut un cuvânt de spus și în privința formațiunilor politice care și-au exprimat susținerea vizavi de opțiunea PNL pentru șefia Primărie Moldova Nouă, susținere fără de care poate n-ar fi reușit să iasă triumfător weekendul trecut: „Mulţumesc echipei Partidului Naţional Liberal, dar şi colegilor din Uniunea Sârbilor, USR Moldova Nouă şi PER pentru sprijinul acordat”.

CITEŞTE ŞI: Ion Chisăliță, vechiul și noul primar al orașului Moldova Nouă! Daniel Surdu, vicepreședinte al Consiliului Județean?! (UPDATE)