Judecătorul Maldea se ține de glume: „M-au adus cu taxiul DIICOT-ului, acum plec cu ce am!”

Deși este acuzat că a luat o șpagă de 80.000 de euro, magistratul din Reșița a declarat înainte de a intra la audieri, la București, că totul este o farsă făcută de bișnițarii de la care își cumpără hainele.

Teoria expusă presei de Nicușor Maldea este una extrem de haioasă. Judecătorul susține că ar fi cumpărat haine și parfumuri ieftine de la bișnițari și, pentru că a refuzat să ajute ulterior cu dosare, au  inventat povestea luării de mită. În ciuda acestui fapt, procurorii susțin că au probe destule și, deși nu s-a luat pentru moment nicio măsură împotriva sa, rămâne suspect pentru faptul că s-ar fi îmbogățit ilicit.

Nicușor Maldea: sunt bișnițari din Reșița. Am mai cumpărat parfumuri de la ei, haine sport. Sunt oameni care au cazier, au pedepse cu suspendare.

Reporter: De ce ați luat de la ei?

Nicușor Maldea: Erau mai ieftine. Haina de pe mine de la ei am luat-o cu 2 milioane.

După ce a stat mai bine de două ore la audieri, judecătorul a declarat: „Plec cu trenul. Aici m-a adus taxiul DIICOT-ului, acum plec cu ce am.”

În ciuda veseliei afișate de acesta, acuzele care i se aduc sunt extrem de grave. Procurorii DIICOT au suspiciuni că acesta ar face parte dintr-un grup infracțional organizat și îl bănuiesc de faptul că ar fi dat mai multe sentințe favorabile pentru membrii rețelei. În urma percheziției din biroul său de la Tribunalul Caraș-Severin, procurorii au ridicat mai multe probe și unități de calculatoare.

 

Comments

  1. senza giacca i cravata says:

    da niste poze in exclusivitate de cum coboara domnul scarile de la tren n-ati facut? ar fi fost parfum, ca cadrul cu asta tribunalul e fumat de mult.