Judecătoarea Adriana Stoicescu, mesaj viral pe Facebook despre mișcarea LGBT: „O mână de imberbi, cărora nu le crește barbă și care nu se hotărăsc dacă să poarte sau nu sutien, a pus mâna pe planetă”

Judecătoarea Adriana Stoicescu a scris un mesaj pe Facebook care a devenit viral cu privire la mișcarea LGBT. „O mână de imberbi, cărora nu le crește barbă și care nu se hotărăsc dacă să poarte sau nu sutien, a pus mâna pe planetă.”, consideră fostul președinte al Tribunalului Timiș.

Printre cei care s-au arătat revoltați de faptul că Primăria Timișoara sprijină Pride TM, un festival al minorităților sexuale care se desfășoară în această perioadă în capitala Banatului, se numără și judecătoarea Adriana Stoicescu. Astfel, fostul președinte al Tribunalului Timiș a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook în care critică mișcarea LGBT. În scurt timp, postarea a devenit virală, fiind distribuită de peste o mie de persoane.

O mână de imberbi, cărora nu le crește barbă și care nu se hotărăsc dacă să poarte sau nu sutien, a pus mâna pe planetă. În numele unei libertăți prost înțelese suntem chemați să înțepenim în poziție de drepți în fața unor specimene care, dacă trăiau în preistorie, ar fi fost micul dejun al unui animal mai pricăjit. Bărbații adevărați, avându-i în preajmă, i-ar trimite după țigări, dacă ar ști că se pot descurca în trafic. Femeile, privindu-i, își redescoperă instinctul matern. Altceva, bieții de ei, nu pot să trezească… Oameni mici și frustrați, înțepeniți în traumele copilăriei în care, probabil, s-au simțit neiubiți, vor să legifereze frustrarea lor. Să ne facă să ne simțim vinovați pentru neîmplinirile lor. Apoi să întoarcă lumea cu susul în jos. Pentru că vor și pot. Se pretind torturați și marginalizați și ne cer să facem doi pași în spate. Să ne fie rușine că ne simțim și ne numim femei și bărbați, să ne ascundem în grote și, atunci când ieșim, să îngenunchiem cuviincios, în fața oricui, dar nu în fața Lui. În numele unei imbecilități numită corectitudine politică îi lăsăm să dea foc planetei. Și, mai ales, îi lăsăm să Îi dea foc Lui Dumnezeu.”, a afirmat Adriana Stoicescu.

leader board 728 x 90 px

Fostul președinte al Tribunalului Timiș a mai criticat modul în care arată Timișoara, dar și faptul că evenimente de renume precum Festivalul Inimilor sau Timfloralis nu au mai fost organizate de primărie, care a ales, în schimb, să sprijine Pride TM.

De parcă toată nebunia planetară nu ar fi de ajuns, mâna lungă a corectitudinii politice a invadat Timișoara. A murdărit-o, distrugându-i spiritul. Oameni care nu au nici cea mai mică idee despre ce înseamnă Timișoara vor să ne înregimenteze în nebunia lor. De ani de zile avem Festivalul Inimilor. Aveam zilele în care Timișoara devenea o uriașă grădină. Aveam micile noastre bucurii ale unui oraș pe care nu îl meritați! Azi avem o imensă disperare. Parcurile sunt distruse. Florile au dispărut. Timișoara e plină de gunoaie și e în paragină. Mâine veți acoperi Catedrala cu o imensă pânză neagră, ca să nu vă mai deranjeze marșurile. Domul îl veți transforma în birt. Și când veți termina de transformat planeta după chipul vostru, îngropând Chipul Lui, când noi, penibilii, vom dispărea, ce credeți că se va întâmpla? Veți fi fericiți? Cu cine veți mai lupta?”, a precizat Adriana Stoicescu.

Judecătorul timișorean a mai adăugat că îi este milă de „nefericirea” celor care fac parte din mișcarea LGBT.

Când veți distruge orice urmă de normalitate veți găsi, de fapt, ceea ce nu vreți să vedeți acum. Marele gol care vă mână înainte. Poate în următorii ani ne veți urca în spatele autobuzului și tramvaiului. Ne veți pune semne distinctive pe haine. Ne veți trimite în lagăre să ne reeducați și să acceptăm cele 124 de genuri ale voastre. Mi-e milă de nefericirea voastră, a celor care credeți că a fi bărbat sau femeie e rușinos. Vă înțeleg frica de normalitate și frica de moarte. Dar, într-o zi, tot veți muri. Și promit să vă aștept Dincolo și să vă întreb: A meritat?”, a conchis fostul președinte al Tribunalului Timiș.