Rareș Bogdan dă asigurări că se va implica direct astfel încât Dominic Fritz să piardă Primăria Timișoara la viitoarele alegeri

51362498651 72a837121b k

Europarlamentarul Rareș Bogdan a declarat sâmbătă, la Timișoara, că l-a „durut rău de tot” atunci când Nicolae Robu nu a mai câștigat un nou mandat de primar al orașului, astfel că a anunțat că se va implica direct pentru ca PNL să recâștige primăria.

Principalul obiectiv al noii conduceri a PNL Timiș, aleasă sâmbătă, este de a recâștiga Primăria Timișoara. În acest sens, liberalii din Timiș vor avea un sprijin și din partea europarlamentarului Rareș Bogdan, care a anunțat sâmbătă, în timpul conferinței de alegeri, că se va implica direct pentru ca viitorul primar al Timișoarei să fie de la PNL.

În seara alegerilor locale, nu mi-a venit să cred că am pierdut Timișoara. (…) M-a durut rău de tot și vă spun că o să vin să mă implic, să vă ajut, să-l ajut pe Alin Nica, să-l ajut pe Ben Oni, să-l ajut pe Marilen, pe Cosmin, pe toți pentru a recâștiga Timișoara, pentru că Timișoara a fost și trebuie să rămână liberală.”, a afirmat Rareș Bogdan.

De asemenea, europarlamentarul a precizat că s-a întâlnit cu Dominic Fritz, în cadrul unui eveniment desfășurat săptămâna trecută, căruia i-a transmis că PNL va pregăti candidatul perfect astfel încât să piardă alegerile locale din anul 2024.

Duminica trecută am fost împreună cu președintele României la sărbătoarea sașilor și acolo a venit și primarul Timișoarei, Dominic Fritz. A venit la mine Dominic și mi-a zis o chestiune, m-a apucat durerea de cap instant. Dar eu i-am zâmbit și i-am spus vezi că trei ani e mult și trebuie să faci treabă. Și mi-a spus, Rareș, voi vreți să mă lăsați pe mine singurul reprezentant al dreptei la Timișoara? I-am spus, Dominic, stai calm, trei ani e mult și vezi că ai un înaintaș, nu ai ajuns nici la 10% din cât a făcut el. Deci ai treabă multă, iar în trei ani de zile, Alin Nica cu conducerea de la Timișoara vor pregăti candidatul perfect pentru a pierde tu alegerile. Nu cred, mi-a spus. Ba da, mă voi implica și eu, de data asta mult mai activ, pentru că Timișoara este un oraș liberal și așa trebuie să rămână.”, a declarat Rareș Bogdan.