Jos Băsescu! Jos Boc! Jos Frunzăverde!

Asta au strigat astăzi, în faţa Prefecturii Caraş-Severin, ceva mai mult de 50 de oameni nemulţumiţi de pensiile mici, de faptul că nu au locuri de muncă, pentru că li s-au închis spitalele, în general, pentru că nu mai pot trăi în acest pol al sărăciei.

Odată cu înteţirea ninsorii şi coborârea mercurului din termometre, numărul protestatarilor din centrul Reşiţei scade de la o zi la alta. În faţa Prefecturii s-a instalat şi astăzi acelaşi nucleu care îi cere de două săptămâni preşedintelui Băsescu să-şi prezinte demisia. Liderii participanţilor la miting i-au invitat pe actualii şi foştii angajaţi ai combinatului şi uzinei din Reşiţa să li se alăture. De la una dintre portavocile din Piaţa 1 Decemrbie li s-a amintit acestora de privatizările dubioase, de salariile mici şi de miile de oameni care şi-au pierdut locurile de muncă. Între protestatari s-a vehiculat faptul că angajaţii TMK şi UCMR ar fi fost avertizaţi că e mai bine să stea acasă decât să fie văzuţi în centrul Reşiţei.
De remarcat că manifestanţii i-au cerut şi demisia preşedintelui Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde, prim-vicepreşedinte PD-L, pe care l-au numit baron şi pe care îl consideră vinovat de situaţia grea din judeţ.

 

Comments

  1. Sibilla says:

    MULŢUMIRI JURNALIŞTILOR CARE RELATEAZĂ : LA REŞIŢA, PROTESTELE CONTINUĂ !!!