Jenar se dă la Gorghiu! Dar nici pe pesediști nu-i iartă!

Președintele organizației municipale UNPR Reșița susține că Alina Gorghiu, președintele PNL, habar nu are despre ce vorbește și că dacă tot a venit în Caraș-Severin ar trebui să se pună la punct, nu să se distreze pe la nunți!

Gheorghe Jenar a ținut o conferință de presă pentru a-i replica Alinei Gorghiu, după vizita liderului PNL în județ. „Am înțeles că a fost în vizită cu ocazia participării la o nuntă. Și-a exprimat foarte mult nemulțumirea legat de situația drumurilor noastre din Caraș. Vreau să-i reamintesc că în conferința de presă anterioară a fost prezentată situația reală a acestor drumuri. Din cei 1962 de kilometri de drumuri prin strategia județeană privind dezvoltarea serviciilor comunitare, conducerea Consiliului Județean inventariază 652 kilometri de drumuri în stare proastă! Doamna Gorghiu ar trebui să verifice modul în care reprezentanții dumneaei înțeleg să facă un management al acestor drumuri în folosul cetățenilor, și nicidecum să vină la noi în județ și să ne certe!”, i-a transmis liderul UNPR Reșița.

Jenar nu s-a oprit aici, ci i-a întors reproșurile Alinei Gorghiu, aducând în discuție gestionarea de către reprezentanții PNL a societății Aquacaraș. „Ne așteptam ca dumneaei să deblocheze această situație disperată în care s-a ajuns. Ne-a adus reproșuri cu privire la blocarea fondurilor cu finanțare europeană, dar pot să-i spun că tocmai prin situația de la Aquacaraș s-au blocat 220 de milioane de euro”, a afirmat UNPR-istul, după care a trecut la alte critici. De data aceasta țintele au fostul Guvernul Ponta și miniștrii PSD, alături de care UNPR se află la guvernare. „Prim-ministrul Ponta a spus că cei 25 la sută pentru mărirea salariilor medicilor vor fi pentru toți medicii, nu numai pentru medicii bugetari din spital. Noi, medicii de familie sau cei din ambulatoriul de specialitate, care suntem în relații directe cu Casa de Asigurări, nu am primit acești 25 la sută!”, a afirmat Jenar. Medicul a mai precizat că s-a primit vaccinul antigripal, dar într-o cantitate foarte mică, de 15 doze pe cabinet. Răspunzători sunt și în această cauză tocmai colegii de guvernare ai UNPR!

Comments

  1. eugen says:

    Castiga bani! In premiera absoluta la nivel mondial! Castiga bani si bucura-te de timpul tau liber! Un nou sistem, impecabil de eficient, te ajuta sa-ti cladesti un viitor mult mai bun! Castiga bani cu cel mai revolutionar program de lucru part-time la domiciliu! Te ajutam pas cu pas sa castigi! Cere acum detalii la adresa de email:daneugen93@gmail.com

  2. Inspirescu says:

    O,PREA esti vehement doctore cu altii!De-ai tai ce zici,sincer, daca poti?

  3. erica says:

    nu voi intelege niciodata ce cauta un medic in politica