Scandal între consilieri! „Nu fac nimic?! Ba da, îl dau în judecată!”

Dorin Turău, secretarul organizației locale din Reșița a UNPR și totodată consilier local, a ieșit public pentru a dezvălui două mari probleme care îl frământă de mai multă vreme: parcările din municipiu administrate de firma Ecobau, respectiv salariul și activitatea președintelui Acvabanat!

UNPR-istul se declară foarte îngrijorat de soarta societății Aquacaraș și, în consecință, de cea a reșițenilor, care ar risca să rămână fără apă la robinete. O mare parte din vină în opinia acestuia ar avea-o Daniel Surdu, președintele Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Acvabanat. „Din păcate, ADI Acvabanat nu a făcut nimic în afară că încasează cotizații de la toate primăriile din județ și că plătește un președinte cu peste 1.000 de euro pe lună! ADI nu a făcut nimic nici măcar când ANAF-ul a scos la licitație clădiri și utilaje ale Aquacaraș. Păcat că domnul Surdu nu face nimic!”, a afirmat Turău. Acesta a mai spus că funcții precum cea ocupată de Surdu ar trebui să fie obținute altfel decât în urma unor algoritmi de partid.

Daniel Surdu, care e și consilier județean, l-a trimis la plimbare pe secretarul UNPR Reșița. Ba, mai mult, îl va pune pe drumuri, la judecătorie. „Voi înainta o acțiune în instanță împotriva lui. Consider că a spus niște neadevăruri și vrea probabil să aducă un prejudiciu imaginii mele. Va stabili instanța dacă am dreptate sau nu”, a replicat președintele ADI Acvabanat, fără să vrea să-i mai dea alte replici lui Turău, considerând că acesta vorbește doar ca să se afle în treabă și fără să cunoască adevăratele sale atribuții și activități.

Turău mai are o nemulțumire. Acesta s-a plâns într-o conferință de presă de felul în care Ecobau gestionează sute de locuri de parcare din Reșița. „Din moment ce plătim abonamente pentru anumite parcări, acestea ar trebui întreținute de Ecobau, nu doar să încaseze banii. Această firmă ar trebui să și gestioneze din punctul de vedere al întreținerii”, a afirmat consilierul local, nemulțumit și de faptul că locațiile din care pot fi achiziționate tichetele de parcare sunt foarte puține, deloc vizibile sau apropiate de parcările cu plată. Aceleași nemulțumiri le au cam toți reșițenii, numai că ei nu au avut niciun cuvânt de spus atunci când parcările au fost concesionate. În schimb, consilierii locali au avut. Ei au ridicat mâna și le-au oferit firmei Ecobau și tot ei se plâng acum!

Comments

 1. crocodilul says:

  Ce tare e sa vezi cand se cearta doi frumosi. La soare ne putem uita da la ei ba. Doi luceferi …..

 2. sergiu baban says:

  ce spuneti baieti despre contract ? Opera cui este acest contract ?Am uitat poate de nedele si simescu? Nu ei sunt autorii acestei aberatii?
  Unde lucreaza azi cei doi Unul la Consiliul jude’ean Caras-Severin , iar cel de al 2 lea la Aquacaras unde nu tot consiliul judelean este actioar majoritar?
  Sugerez celor acuzati sa se indrepte in instan’a impotriva celor vinovati inclusil penal si material.

 3. Vic says:

  Ma intreb de ce dracu a tunat si pe astia i-a adunat(cei de la primarie)? Toti sunt niste oportunisti fara pic de caracter. Aaaaa….mi-am adus aminte cand a tunat si i-a adunat….La alegeri cand tampitii de resiteni au votat.