Japcă la fileu! Banatul a pierdut cu Dinamo, ca pe vremuri!

explo 1000x200

Echipa de volei masculin Banatul Caransebeş a fost obligată să se recunoască învinsă la finele meciului cu Dinamo, dar nu pentru că bucureştenii le-ar fi fost superiori gugulanilor!

Voleibaliștii caransebeșeni joacă mai bine în deplasare decât pe teren propriu, drept dovadă, prestaţia lor din capitală, de la finele săptămânii trecute. Sportivii lui Daniel Banu i-au smuls un punct lui Dinamo București, deşi, la cum au stat lucrurile în teren, ar fi meritat chiar victoria. După primele două seturi în care nu au reușit să puncteze deși s-au aflat în avantaj, gugulanii au revenit în joc, au egalat şi au împins meciul în decisiv. În prima parte a setului cinci, caransebeșenii s-au aflat în avantaj, însă arbitrii, Ioan Bârsan (Iași) și Cristian Dumitrescu (Craiova), au întors jocul prin deciziile lor strâmbe, favorizând evident echipa gazdă. Meciul a fost adjudecat de Dinamo București cu 3-2, motiv pentru conducerea Banatului să ia atitudine. „Am luat legătura cu conducerea Colegiului de Arbitri imediat după meci și am solicitat ca acești doi arbitri să nu mai fluiere Banatul Caransebeș”, ne-a declarat președintele clubului, Cristian Stepanescu.

În ultima etapă din turul campionatului Diviziei A 1 masculin, Banatul Caransebeș o va întâlni pe Știința Explorări Baia Mare. Partida se va disputa sâmbătă, în sala I.K. Ghermănescu din Lugoj.

Comments

  1. liviu says:

    Noi suporterii consideram acest punct luat la dinamo ca pe o victorie….FORTA BANATUL