Încă 100 de locuri de muncă, alte autocare pe ruta Reşița – Caransebeş!

Municipiul de pe Timiş şi Sebeş se bucură de noi investitori, care nu numai că aduc bani frumoşi la bugetul local, dar le oferă şi noi locuri de muncă atât gugulanilor, cât şi cărăşenilor din localităţile învecinate.

Într-o ședință extraordinară de Consiliu Local, aleșii din Caransebeș au aprobat Planul Urbanistic de Detaliu pentru alocarea unei hale de producție în zona industrială a municipiului, de la ieșire spre Hațeg, în vederea realizării unei fabrici care să creeze peste 100 de locuri de muncă.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Investitorii cu capital străin vor construi componente electronice pentru telefoane. Potrivit primarului Marcel Vela, reprezentanții companiei s-au arătat interesați de municipiul Caransebeș încă din primăvara acestui an. „Această investiție va influența în bine bugetul municipiului, prin impozitele pe clădire, pe teren, dar și prin impozitul pe salarii, prin sumele defalcate care vin din TVA la bugetul Consiliului Local. Toate aceste lucruri dovedesc că orașul este atractiv pentru investitori, ceea ce ne onorează și ne bucură”, ne-a declarat edilul Caransebeșului, Marcel Vela. În aceste condiţii, e foarte posibil ca numărul autocarelor şi microbuzelor care pleacă zilnic din Reşiţa spre Caransebeş să crească şi mai mult.

publicitate si promovare online banner maxagro

Comments

 1. resitean says:

  D-le Vela,nu vi se pare ca aveti cam mult tupeu?Cum indrazniti sa va bagati peste edilul sef al Resitei si sa-i furati miseleste locurile de munca?N-ati auzit de cele 1000 de lacuri,pardon locuri de …parcare pe care le-a creat?Cred ca tot dv,d-le Vela le platiti autobuzele, asa de-al naibii,nu-i asa?

 2. Razvan says:

  Catre toti microbistii si dansatorii si admiratorii muzicii penibile . Asta e ceea ce trebuie sa faca un primar , nu echipa de fotbal nu taierea copacilor nu concerte nu trei case etc… Adica nimic pentru voi cetateni ai Resitei , nimic pentru a va creste nivelul de trai. Tot ceea ce sa facut , sa facut potrivnic voua , cu asa edil asa consiliu Resita va deveni un oras mic penibil plin de manelisti !

 3. MP says:

  S-a zvonit ca Dl. Stepanescu ar putea candida la Primaria C-sebes, dar ce-ar fi daca ar candida dl. Vela la Primaria Reșita….

 4. Stefan says:

  Am citi nu stiu pe unde ca este o firma de telefonie italo-chineza. Sincer nu am auzit ca italienii fabrica telefoane dar tot ce se poate. Mi-am bagat cvul la Fca de Peleti elvetiana, nu m-a sunat nimeni, niciodata.

 5. luci says:

  bravooo, d-le VELA ( sunteti un domn in adevaratul sens al cuvantului)va pasa de orasul si de cetatenii orasului d-voastra, La Caransebes se poate la resita “NU” oare dece ?Frunzaverde se agita ca o COCA-COLA, ca a facut pentru Resita …? CE A FACUT ????? a aduso la nivel de comuna.. Noi nu-ti multumim Frunzaverde dar speram din tot sufletul sa-ti multumeasca DUMNEZEU.sa vezi atunci..si STEPANESCU un primar fara sange in instalatie ( NOI TE-AM VOTAT CA AI CANDIDAT INDEPENDENT ) dar sa nu uitam ca ai adus o gramada de investitor ( 0 ) Acum dai din coada ca un catelus , cand il vezi pe FRUNZAVERDE……VAI S-AMAR – o sa ne mutam la CARANSEBES

 6. xxx alegatorul- neinitiatul says:

  Ma oameni, e alesul nostru, al cetatii, independent de oras,nu s-a inteles nici acum?????Cred ca asociatia aia de puisori de masoni e tare mandra de edilul sef, ar trebui, zic eu, sa mai primeasca un grad doua,nu de alcool, ala e rezervat pt consiliul judetean!!!Vrei sa vezi cum merg treburile in urbe:asisti la vreo 2-3 sedinte de consiliu local si vezi mica adunare nationala a Resitei, unde toti ridica mainile, la comanda , nici unul nu are nimic…. de obiectat.Numirile la societatile consiliului local se fac pe spranceana, consilierii avand occhii inchisi, gandindu-se la diurna de sedinta , sau la un troc…PRIMARUL E INDEPENDENT ASA A CANDIDAT , ASA A RAMAS , FATA DE ORAS!!!!!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/