Nici mai mult, nici mai puțin decât au promis!

explo 1000x200

Luptătorii caransebeșeni s-au ținut de cuvânt și au adus acasă cele cinci medalii promise de la Memorialul Valentin Bati de lupte greco – romane, desfășurat la Timișoara.

Deși antrenorul Dumitru Toc și-a dorit un loc I pentru sportivii săi, sunt meritorii și premiile III pentru Patric Florea, la 58 kg, Patric Dedar, 58 kg, Ioan Liuba, 96 de kg, și Nicușor Alexandru Popa, la categoria 74 kg. Un singur loc II a fost câștigat de Florin Șchiopu, la categoria 54 de kg. Sunt premii care vin să întregească tezaurul secției de lupte a Clubului Sportiv Școlar. A fost una dintre cele mai reușite ediții, mai ales ca valoare a participanților, dar și ca număr de sportivi.

„În concurs au fost prezenți doi vicecampioni europeni și clasați în primii 5 la nivel mondial”, a precizat antrenorul Dumitru Toc.

 

Comments

  1. COCOS says:

    FELICITARI pentru TOC si sportivii lui.Putini insa stiu in ce conditii se pregatesc acesti copii exceptionali.Oare cineva din conducerea CSS sau a Primariei a fost in sala la antrenamentele copiilor? Este inadmisibil.Va rog in numele celor care iubesc cu adevarat sportul sa dati o mana de ajutor acestui antrenor de exceptie, pe care doar pasiunea il mai tine aproape de sala de sport.Oricum sunteti ff.f.f BUNI.
    BRAVO!