Festivalul de jazz, sub lupa jandarmilor

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Dacă muzica jazz este cea care va asigura liniștea și pacea spectatorilor, ordinea publică va fi asigurată de către jandarmii cărășeni prezenți la Gărâna pe toată durata festivalului.

O delegație a jandarmilor din județ va fi prezentă în cele 4 zile de jazz de la Gărâna, non stop, 24 de ore din 24, astfel încât oricine ar avea nevoie de serviciile acesteia să le poată solicita cu ușurință. „Jandarmii vor desfăşura individual, dar şi în cooperare cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Caraş-Severin o serie de misiuni specifice pentru prevenirea infracţionalităţii şi menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică. Echipajele de jandarmi vor acţiona cu preponderenţă pentru prevenirea apariţiei unor incidente sau stări tensionate, dar şi pentru depistarea persoanelor care săvârşesc fapte contravenţionale sau penale”, se precizează într-un comunicat de presă al Jandarmeriei.

CITEȘTE ȘI: FĂRĂ LOCURI LIBERE ÎN GĂRÂNA!

promovare banner maxagro Muzeul TM

Tocmai pentru că în fiecare an numărul persoanelor ce vin la Gărâna depășește așteptările, prezența oamenilor legii este absolut necesară pentru prevenirea și aplanarea oricăror conflicte ce ar putea să apară.

CITEȘTE ȘI: ACORDURILE DE JAZZ, ÎN CURÂND LA GĂRÂNA

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/