Fără locuri libere în Gărâna!

casinoherculane by sungarden

Festivalurile din Poiana Lupului strâng numeroși turiști în satul montan Gărâna. După ce rezervările la pensiuni pentru festivalul de jazz s-au făcut și cu un an înainte, festivalul de folk și-a croit și el, la rândul lui, public fidel ce ocupă toate locurile de cazare din sat.

Răspunsul primit de la proprietarii pensiunilor din Gărâna este unul singur: nu mai sunt locuri de cazare. Fie că suni și cu o lună înainte, foarte mulți turiști ce vin an de an își rezervă camerele chiar și de pe-un an pe celălalt.

publicitate online in ziar Express de Banat

Nu doar pensiunile sunt cele care vor mișuna de oameni, nici poienile din jurul Gărânei nu vor fi mai lipsite de musafiri. Turiștii ce iubesc viața la cort se instalează din nou la nici o lună de la ultima vacanță pe malul lacului Trei Ape. Același scenariu doar cu altă muzică: multă lume și mulți turiști care iubesc cu adevărat zona aceasta de lângă Semenic.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

Bineînțeles, mai sunt și norocoșii reșițeni care pot face naveta în cele două zile de concerte, la urma urmei nu sunt nici măcar 50 de kilometrii: „Vom urca sâmbătă seara, pentru că vor cânta interpreții noștri preferați. Nu are rost să rămânem peste noapte din moment ce pensiunile sunt ocupate, iar cu cortul ar fi trebuit să ne organizăm mai demult. În plus, e la o aruncătură de băț!”, povestește o reșițeancă.

Pentru că nu mai sunt locuri de cazare în zonă, turiștii au preferat să opteze pentru stațiunea Văliug, ce se află la doar 12 kilometri de Gărâna. Astfel, astă seară drumul către Semenic va fi împânzit de mașini din toată țara. Chiar dacă furtuna de marți a stricat o parte din carosabil, drumul continuă să fie practicabil, doar cu o limită de viteză de 40 km/oră.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/