EXCLUSIV: Ce spune directorul Direcției Silvice despre mafia lemnului din Caraș-Severin

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Deși descinderile polițiștilor vizează mai toate ocoalele din județ, la sediul Direcției Silvice a fost liniște în această dimineață, cel puțin până la această oră. Telefoanele însă au sunat non stop, angajații ocoalelor fiind alarmați de cele întâmplate.

Ștefan Stănescu spune că până acum nu a avut vreun semnal că lucrurile s-ar derula sub semnul ilegalității la ocoalele silvice din județ.  Directorul instituției crede că descinderile de astăzi vizează probleme pe tema muncii la negru și că, probabil, este un control tematic pe subiectul „fraudă”.

promovare banner maxagro

„Nu știu nici eu despre ce este vorba, nu știu ce se întâmplă. Se duc, verifică, este ceva antifraudă. Am fost anunțat de șefii de ocoale prin care s-au prezentat câte 2-3 domni cu mandate pentru verificarea actelor. Oamenii legii își fac datoria și vedem despre ce e vorba. Probabil că este vreo problemă cu munca la negru. Deocamdată, la Direcție nu au fost, la ocoale e baza acțiunii lor. Firmele care lucrează cu ocoalele sunt vizate. Probabil că este o acțiune tematică”, a declarat Ștefan Stănescu pentru Express de Banat.

publicitate tmc 640

Comments

  1. avram99 says:

    Strigator la cer ce intinpla. Deci e mafie in CS!!! Mafie in paduri!!!. SI Mafie asta s-a facut din 2008 incoae de cind nu mai e Mihai Stepanescu in sistem. Cind mai lucra el acolo era totul organizat ca la carte. Dupa ce-a plecat, sistemul silvic a devenit unul mafiot. MAI, SA FIE! Dar daca era mafiot si inainte si padurarul ambitios a vrut la mai mare si mai mult? Pe cind o descindere si la primarie? Baieti de la DNA zic sa va bagat mascati acum, nu la 7 ani dupa ce-a plecat dragutzu si gelatu si s-a facut poate deputat au senator.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/