Izvoarele Reșiței, ecologizate de tinerii din PSD

Tinerii social-democrați coordonați de liderul organizației locale, Marius Bălean, se implică tot mai mult în acțiuni civice, intenționând ca prin exemplul lor personal să atragă și alți tineri în tot ceea ce înseamnă munca în folosul societății.

În această săptămână, tinerii PSD au ecologizat 5 izvoare din municipiul Reșița, pe care le-au curățat ca la carte. În perioada următoare, demersurile și acțiunile de acest fel vor continua, pentru că mișcarea înseamnă viață, potrivit social-democraților, care prin exemplul personal vor să demonstreze că tinerii trebuie să lupte împreună dacă vor să schimbe ceva la societate.

„Noi, cei din TSD Reșița, avem aceleași interese și preocupări pe care le au tinerii din întreg județul, din întreaga țară, din Europa, din lume: să găsim împreună soluții pentru a rezolva probleme, să muncim în echipă, să cultivăm în rândul nostru și al celorlalți comportamente prosociale, să participăm la orice presupune binele și bunăstarea comunității, oamenilor . Vom continua să fim prezenți nu doar la solicitare – pentru că noi știm că trebuie să venim în preîntâmpinarea așteptărilor oamenilor – cât mai ales ca exemplu, model, tinerii având un rol foarte important în ceea ce înseamnă schimbare, mândria de a fi acolo unde e necesar și se impune să fii, nu doar ocazional, ci zi de zi“, a spus Marius Bălean, președinte al TSD Reșița.