Iosif Armaș, așteptat la Oțelu Roșu. Producția poate începe din luna mai!

1000x100 resita 02

Omul de afaceri Iosif Armaș va veni la Oțelu Roșu pentru a-și amenaja biroul și a începe lucrul efectiv la Combinatul Siderurgic Ductil Steel!

Potrivit primarului Luca Mălăiescu, deși ar fi trebuit să ajungă săptămâna trecută în orașul de pe Bistra, reprezentantul concernului  româno – sârb care a cumpărat combinatul va sosi cel mai târziu joi, 7 aprilie, în localitate. Combinatul este în conservare de mai bine de trei ani, dar reaprinderea focului nu ar trebui să dureze prea mult.

„Am vorbit la telefon cu Iosif Armaș și a promis că va ajunge la jumătatea săptămânii și va începe amenajarea biroului pentru a se ocupa de contractele de aprovizionare și de angajarea a 100 de muncitori pentru prima etapă de lucru. Din momentul când începe pregătirea de repornire durează cam 30 de zile până la prima încărcătură normală a cuptorului metalurgic. Așa că, în cel mai fericit caz, se va putea vorbi de începutul lunii mai ca pornire a producției la Oțelu Roșu”, ne-a menționat edilul-șef, Luca Mălăiescu.

publicitate tmc 640

CITEȘTE ȘI:

Se negociază cumpărarea combinatului de la Oțelu Roşu!
Combinatul de la Oțelu Roșu, afectat de criză
Explozie la un cazan de la combinatul din Oțelu-Roșu
publicitate Timisoara banner maxagro