Investiții în patru locuri de joacă pentru cei mai mici locuitori din Oțelu Roșu!

Pentru că nu aveau nicio posibilitate de recreere într-un spațiu special amenajat, autoritățile locale din Oțelu Roșu continuă seria lucrărilor de amenajare a locurilor de joacă pentru copii în cartierele urbei de pe Valea Bistrei.

Se are în vedere ca în următoarele două luni să fie amenajate câte un astfel de loc de recreere în cartierele Ohaba, Progresului, Cireșa și Tineretului.

„Până acum, de aceste locuri de joacă beneficiază copiii din carierele Gai, Mal, Gura Jgheabului, Rozelor (unul în cartier și unul la grădiniță), Baia, Libertății. În medie, pentru un loc de joacă cheltuim cam 20.000 de lei de la bugetul local. Până în vara acestui an și zonele care au fost cuprinse în studiul de fezabilitate vor fi amenajate”, ne-a declarat primarul Luca Mălăiescu.

Echipamentele de joacă vor cuprinde tobogane, leagăne, spațiu cu nisip, banchete, balansoare și alte obiecte de care să se bucure cei mici. Prin urmare, cum timpul a început să se încălzească, micuții se pot juca și își pot petrece aici timpul liber într-un mod plăcut.

CITEȘTE ȘI:

2015, primul an fără datorii la Oțelu Roșu

FOTO. Din ruină, s-a transformat în zonă turistică de 5 stele! Unde avem cea mai nouă bază de agrement?

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/