FOTO. Din ruină, s-a transformat în zonă turistică de 5 stele! Unde avem cea mai nouă bază de agrement?

Criza economică și fondurile puține din bugetele locale au generat o serie de probleme pe plan local. Chiar și așa însă, unii dintre edilii-șefi fac eforturi să ofere comunității locale și lucruri bune.

După câteva săptămâni de lucru, administrația locală din Oțelu Roșu se poate mândri cu cea mai modernă bază de agrement din Banatul Montan. Lucrările la Gura Jgheabului au fost inaugurate cu o petrecere de zile mari pentru angajații care au lucrat aproape non stop, dar și pentru invitați.

Investiția, de aproape 300 de mii de lei, este doar de la bugetul local. Primarul Luca Mălăiescu a promis că va avea în vedere un proiect de modernizare a zonei de agrement și s-a ținut de cuvânt pentru oțelari. „Am ținut foarte mult la acest proiect de investiție în reabilitarea și modernizarea acestui spațiu. A fost o ambiție personală ca cetățenii acestui oraș să aibă parte de un loc unde să poată ieși la iarbă verde, unde copiii să se poată bucura de loc de joacă, de zonă de picnic, dar și de spații amenajate pentru volei pe nisip, tenis sau un lac cu hidrobiciclete. Mi-am propus 5 proiecte mari pentru oraș și acesta este unul dintre ele. Este deschis de acum toată vara și cu siguranță Gura Jgheabului va fi cea mai animată zonă din întreg orașul”, a declarat primarul Luca Mălăiescu.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157652215117094″]

Terenurile de tenis și volei dispun de instalații de nocturnă. De asemenea, întregul spațiu a fost dotat cu mobilier urban și de iluminat stradal. A fost modernizat locul de joacă pentru copii și s-a amenajat un lac artificial, pe care doritorii se vor plimba gratuit cu hidrobiciclete. Permanent va fi un agent de ordine de la Poliția Locală pentru a supraveghea lacul și doar tinerii peste 18 ani au voie singuri pe hidrobiciclete. Cei mici vor fi neapărat însoțiți de adulți. „Este e transformare deosebită… Cunosc zona și văd o schimbare în bine, sper să și reziste și tinerii teribiliști să păstreze locurile de joacă, pentru că pentru ei sunt făcute. Este umbră, avem și apă de râu, mai ales că ștrandul de aici nu a fost deschis încă de proprietar”, a spus unul dintre părinții care a venit cu toți cei trei copii la Gura Jgheabului.

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200

Comments

 1. simion says:

  mare laudaros si asta ! poate de 5 lebede , nu de 5 stele mai laudarosule. la astfel de lucrare spui tu de 5 stele???????? rusine!

 2. eu says:

  Rusine tie Simion? Esti cumva Simion de la popa sapca si te offici? Ca pe vremea lu “imparatul” nu sa facut nimic?

 3. Magda says:

  Eu sunt Magda ofticata ca Luca face ceva! :)))

 4. cataj74 says:

  Mai ….Cornelia Vlaicu , tu ori nu ai vazut in viata ta “o zona turistica de cinci stele” – (asa se scrie corect) ori faci publicitate mascata in bietul tau articolas… Te-a lasat domnul primar sa te dai o “tura” gratis cu lebadoiul ??

 5. Eva says:

  5 stele??? Groapa aia sapata cu excavatorul de dimensiunile unei piscine din curte??? :))) Sa nu exageram… Nu cred ca era momentul pentru o astfel de “investitie”. Vorba aia: tara arde si baba se piaptana…

 6. ghimpele says:

  daca va plangeti mult ,va tai apa.impingeti lebada pana la alegerile viitoare

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/