Gata cu plângerile penale la Composesoratul Bucova. După funcția de vice, Ghiorghioni a pierdut-o și pe cea de președinte!

Ultimii ani au fost presărați de scandaluri și plângeri făcute la toate organele statului la Composesoratul de la Bucova. Neînțelegerile, relatate în mare parte de Express de Banat, s-au încheiat acum, odată ce Ionesie Ghiorghioni a fost îndepărtat din conducerea forului.

În weekend a fost convocat consiliul de administrație, care s-a reunit statutar, și a decis cu majoritate de voturi schimbarea conducerii. Noul șef al composesoratului este Romeo Răduță.

„Adunarea a decurs în condiții foarte bune, prezența la vot fiind de aproape 60%. Între cei care au venit s-au numărat și foștii susținători, mai de voie, mai de nevoie, ai lui Ionesie Ghiorghioni. Deoarece la această adunare nu ne-a fost prezentată situația economico-financiară a composesoratului, solicităm un audit financiar pentru a vedea cum stau lucrurile, deoarece până acum s-a tot vorbit de credite luate și de cheltuieli făcute în numele membrilor composesoratului, fără ca domnul Ghiorghioni sau altcineva să le ofere oamenilor vreo explicație. E bine să știm cum stăm, iar dacă există nereguli, atunci vinovatul va trebui să plătească“, a declarat Romeo Răduță, noul președinte al Composesoratului Bucova.

tmc 640

Comments

  1. anonim says:

    Nu stiu daca s-a votat in mod legal. O buna parte din proprietari nu au fost anuntati ca se voteaza.