Combinatul de la Oțelu Roșu, afectat de criză

timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

Conducerea companiei Mechel s-a întâlnit cu liderii sindicatelor de la întreprinderile Grupului din România, printre care și cei de la Oțelu-Roșu. Reuniunea a avut loc la Târgoviște, pe data de 15 martie 2012. La întâlnire au fost discutate problemele curente, rezultatele pentru anul 2011 precum şi planurile pentru viitorul apropiat ale companiei.

Conducerea Diviziei Metalurgice Est-Europene a Mechel s-a întâlnit cu sindicaliștii de la toate punctele de lucru din România, ca să discute strategia pentru perioada următoare. De asemenea, cei din managementul companiei le-au explicat angajaților că trebuie să ia o serie de măsuri pentru îmbunătăţirea rezultatelor întreprinderilor din Grupul Mechel în România.

„Sindicatele au adus în atenție o serie de aspecte referitoare la problemele sociale, exprimându-şi îngrijorarea cu privire la posibilele modificări în politica socială intreprinderilor în contextul situaţiei dificile în care se află industria metalurgică în această perioadă”, a spus Irina Șiman, purtătorul de cuvânt al Mechel.

publicitate tmc 640

Yuri Guşcin, directorul general al Diviziei Metalurgice Est-Europene a Mechel, nu le-a ascuns angajaților faptul că societatea trece printr-o perioadă dificilă. “Trebuie înţeles faptul că întreprinderile Mechel din România își desfășoară activitatea în situația mai largă în care se află și țara, care este direct influențată de criza economică din Europa. Creşterea tarifelor la energie, creşterea preţurilor materiilor prime, stagnarea pieței construcţiilor din întreg spațiul UE, sunt aspecte care afectează în mod direct realitatea de pe piaţa românească, care nu este ferită de problemele existente în Europa. Cel mai important rezultat al întâlnirii este că am înțeles cu toții că în situația existentă trebuie să lucrăm împreună”, a spus directorul general, Yuri Guşcin.

 

publicitate Timisoara banner maxagro