Ionuţ Popovici: „La Moldova Nouă, liberalii nu mai ştiu nici ei culorile hainelor. Le mai scapă câte un tricou roşu”

Liderul PMP Caraș-Severin, Ionuț Popovici, a subliniat că Partidul Mișcarea Populară, în cazul orașului Moldova Nouă, reprezintă singura formațiune de Dreapta în care se mai poate vorbi despre doctrină și corectitudine față de electorat, aceste lucruri nemaicaracterizând PNL-ul, întrucât liberalii de la Dunăre au adunat în jurul lor persoane care nu de mult făceau parte din Organizația Locală PSD.

„La Moldova Nouă, dacă există doctrină sau corectitudine față de electorat, singurul partid de Dreapta este PMP-ul. Astăzi, la Moldova Nouă, liberalii nu mai știu nici ei culorile hainelor când merg în campanie. Unora le mai scapă câte un tricou roșu. Uită să-l ia pe cel galben, probabil din obișnuință, iar asta înseamnă că vrei să minți electoratul”, a explicat candidatul PMP angrenat în lupta pentru câștigarea celui mai râvnit fotoliu din Caraș-Severin.

Întrucât formațiunea condusă de Popovici a ales să aibă doar listă de consilieri în orașul aparținător Clisurii Dunării, PMP oferindu-i sprijin primarului în exercițiu, Adrian Torma, pentru a putea fi reînscăunat în cadrul instituției pe care actualmente o conduce, vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin nu s-a sfiit să explice motivul pentru care nu-l vede pe candidatul PNL la șefia Primăriei Moldova Nouă capabil să aducă bunăstare urbei:

„La Moldova Nouă, cu tot respectul pentru oamenii în vârstă, domnul Chisăliță am înțeles că are o anumită vârstă. Nu-l cunosc personal. Este la pensie și nu cred că la vârsta pe care o are poate să aibă vigoarea lui Adrian Torma, spre exemplu, și să ducă spre succes orașul Moldova Nouă. Nu cred acest lucru. Domnul Chisăliță ar fi putut să meargă la băi: la Felix, la Techirghiol”.

(E).