Sorin Grindeanu, despre posibilitatea participării lui Adrian Torma la alegerile parlamentare: „Adrian Torma este un om tânăr, care are foarte multe de spus şi de arătat în politică”

Prezent în orașul de la malul Dunării pentru a-i fi alături candidatului alianței Pro Caraș-Severin pentru Primăria Moldova Nouă, prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, a subliniat că Adrian Torma reprezintă un suflu nou în politica românească, motiv pentru care acesta s-ar fi putut regăsi pe listele candidaților cu ocazia alegerilor parlamentare din acest an, dacă edilul de la malul Dunării nu ar fi reușit să revină în cursa electorală pentru fotoliul de primar.

„Participarea lui Adrian Torma la alegerile parlamentare reprezintă, momentan, doar o supoziție. Eu îmi doresc ca Adrian Torma să câștige cu un scor zdrobitor în data de 27 septembrie pentru că este unul din primarii cu care ne mândrim.”, a explicat Sorin Grindeanu.

Cu toate acestea, liderul social-democrat a lăsat să se înțeleagă că porțile macropoliticii îi sunt deschise șefului administrației publice locale de la Dunăre, asta dacă acesta își va dori vreodată să exceleze la un alt nivel: „Dacă vreodată va dori să facă și altceva, dar, deocamdată, știu foarte bine că își dorește să facă o treabă foarte bună la Moldova Nouă și o va face, sigur. Adrian Torma este un om tânăr, care are foarte multe de spus și de arătat în politică”.

(E).

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/