Celebrul artist Smiley, adus pe meleagurile dunărene cu ocazia filmărilor pentru lungmetrajul: O dată pentru totdeauna

po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

După ce, săptămâna trecută, orașul Moldova Nouă bifa un eveniment automobilistic inedit, „Retro Route 57” fiind ocazia perfectă pentru ca cetățenii să poată face cunoștință cu străbunicele autoturismelor actuale cu mulți cai putere, astăzi, urbea de la Dunăre devine platoul de filmare al lungmetrajului O dată pentru totdeauna, în regia lui Iura Luncașu, peliculă care aduce în prim-plan câteva din vedetele de televiziune îndrăgite de publicul larg: Smiley, Ada Galeș, Cătălin Cazacu și Augustin Viziru.

În scenariu, Moldova Nouă reprezintă locul de naștere al lui Alex Zota (interpretat de Smiley), un regizor de succes care cade pradă unei depresii foarte dificile. Pe parcursul poveștii, încercarea lui Alex de a scăpa de depresie și de atacuri repetate de panică este împiedicată de diverse evenimente comice, dar tragice, inspirate din experiența de viață a regizorului Iura Luncașu și a fratelui acestuia. Forțat să lase totul în urmă, să-și regăsească liniștea și calea prin spiritualitate, Alex se întoarce la Moldova Nouă, la un lucru important din viața lui: familia.

Filmările pentru scenele de la Moldova Nouă se vor realiza începând de astăzi, la Spitalul Orășenesc, dar și la Casa de Cultură.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
publicitate in Stiri de Timisoara si Resita gif card de energie dacus 1000x100

O dată pentru totdeauna este o producție Nextspot și Luca’s Art Film, în regia lui Iura Luncașu, regizor recunoscut pentru seriale precum: Numai iubirea, Inimă de țigan, Regina sau Pariu cu viața, cât și pentru Ghinionistul și Faci sau Taci – lungmetraje realizate în ultimii ani, în mai multe locații din Caraș-Severin.

Proiectul beneficiază de sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Moldova Nouă.

(E).

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/