Ionuț Popovici: „Iar s-au trezit bârfitorii să mă plaseze prin diverse funcții”

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe „certificatul de căsătorie” dintre PNL și PSD la nivel central, că au și apărut pronosticurile pentru diverse funcții. Printre ele, așa cum e firesc, se numără și cea de reprezentant al Guvernului în teritoriu. În Caraș-Severin un prim nume care să-l înlocuiască pe liberalul Cristian Gâfu ca prefect este, culmea!, cel al lui Ionuț Popovici, deși partidul pe care îl reprezintă nu are membri în Parlament!

Atât de neștiutori să fie pasionații de zvonuri încât să creadă că un partid fără reprezentanți în Parlament poate avea prefect? Se pare că, la nivel de Caraș-Severin, sunt! La scurt timp după parafarea înțelegerii dintre PNL, PSD și UDMR pentru guvernare, au început zvonurile potrivit cărora Ionuț Popovici, liderul PMP, va deveni reprezentantul Guvernului în teritoriu.

„Iar s-au trezit bârfitorii să mă plaseze prin diverse funcții. Se vorbește prin cafenelele județului și nu numai, că dacă tot m-am apucat să îi demasc și să le dezgrop mizeriile, aș fi propunerea PSD în funcția de prefect. N-a fost niciodată luată în calcul această variantă, dar probabil teama e atât de mare încât au ajuns să pună răul în față. Este foarte bine! Suflați și în iaurt, băieți, oricum e prea târziu, că tot o să vă ardeți.”, le transmite Ionuț Popovici celor care nu-și văd de treabă.

leader board 728 x 90 px

Liderul PMP admite că are o relație foarte bună cu președintele PSD Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu și cu secretarul Senatului României, Ion Mocioalcă, dar că nu a existat nicio discuție cu cei doi pe această temă, în ciuda protocolului de colaborare semnat cu PSD în luna august. „În acest moment este mult mai important să încercăm să reparăm dezastrul creat în doar un an de unii care, fără niciun dubiu, sunt pseudo-președinți sau pseudo-primari. Nu toți avem ca țintă funcțiile. Unii dintre noi ne mulțumim să muncim. Onest! Iar eu, alături de domnul deputat, de domnul senator, de colegul Flavius Nedelcea, vom încerca să redăm județul cărășenilor! Sa auzim de bine! Ar fi cazul…”, a punctat Ionuț Popovici.