La Cornereva, toate drumurile duc către „Anghel Saligny”!

cornereva primarie

Trei proiecte care au ca obiectiv modernizarea infrastructurii rutiere au fost depuse pentru finanțare pe Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” de către Primăria Cornereva.

Însumate, acestea au o valoare de aproape 140 de milioane de lei, bani care vor fi investiți pentru modernizarea și reabilitarea mai multor tronsoane de drum, atât în centru de comună, cât și în localitățile aparținătoare acesteia. Printre drumurile introduse la finanțare de administrația locală din Cornereva, se numără și cel care duce până aproape de cătunul Ineleț.

Din cauza numărului mare de sate, comuna noastră este dispersată. Avem în jur de 100 de kilometri de drum comunal și tocmai de aceea ne-am concentrat pe tot ceea ce înseamnă modernizare drumuri. Așadar, am depus o cerere de finanțare pentru tronsonul Bogâltin – Ineleț, de opt kilometri, în valoare de 17,8 milioane de lei, și o alta, în sumă de 19,3 milioane de lei, pentru alți opt kilometri, dar aici vorbim de mai multe tronsoane. Și mai am un obiectiv măreț, ca să spun așa, modernizare infrastructură rutieră în comuna Cornereva – de 30 de kilometri, la o valoare de 102 milioane de lei. Acum, vedem ce va fi, și câte din cele trei proiecte vor și primi finanțare. Noi ne-am făcut datoria, de acum înainte nu mai depinde de noi!”, spune primarul comunei Cornereva, Nicolae Novăcescu.

leader board 728 x 90 px