Ionuț Popovici a adoptat câinele care a salvat viața biciclistului accidentat pe Semenic

Un biciclist în vârstă de 40 de ani a avut luni seara un salvator aparte, după ce s-a accidentat pe Muntele Semenic. Până la intervenția jandarmilor, primul care i-a sărit în ajutor a fost un câine maidanez, care l-a încălzit până la sosirea salvatorilor

Aflând de întâmplarea respectivă, vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Ionuț Popovici, a decis să-l adopte pe maidanez, asta deși are deja un beagle, pe care îl cheamă Toto.

„Jandarmii din cadrul Postului Montan Văliug împreună cu membrii Asociație Dogs Center Reșița au reușit să identifice câinele salvator în zona comunei Văliug, oferindu-i adăpost până la sosirea domnului Popovici Ionuț, vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, care și-a exprimat intenția de a adoptat câinele. În acest moment câinele se bucură de un nou cămin alături de familia Popovici. Pe această cale dorim să mulțumim tuturor celor care si-au exprimat, în mediul online, îngrijorarea față de câinele salvator“, transmite plt. maj. Marius Săndulescu, purtătorul de cuvânt al IJJ Caraș-Severin.

CITEŞTE ŞI: INEDIT. Un câine maidanez, primul salvator al unui biciclist accidentat pe Muntele Semenic