Ionuț Popovici a adoptat câinele care a salvat viața biciclistului accidentat pe Semenic

Un biciclist în vârstă de 40 de ani a avut luni seara un salvator aparte, după ce s-a accidentat pe Muntele Semenic. Până la intervenția jandarmilor, primul care i-a sărit în ajutor a fost un câine maidanez, care l-a încălzit până la sosirea salvatorilor

Aflând de întâmplarea respectivă, vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Ionuț Popovici, a decis să-l adopte pe maidanez, asta deși are deja un beagle, pe care îl cheamă Toto.

leader board 728 x 90 px

„Jandarmii din cadrul Postului Montan Văliug împreună cu membrii Asociație Dogs Center Reșița au reușit să identifice câinele salvator în zona comunei Văliug, oferindu-i adăpost până la sosirea domnului Popovici Ionuț, vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, care și-a exprimat intenția de a adoptat câinele. În acest moment câinele se bucură de un nou cămin alături de familia Popovici. Pe această cale dorim să mulțumim tuturor celor care si-au exprimat, în mediul online, îngrijorarea față de câinele salvator“, transmite plt. maj. Marius Săndulescu, purtătorul de cuvânt al IJJ Caraș-Severin.

CITEŞTE ŞI: INEDIT. Un câine maidanez, primul salvator al unui biciclist accidentat pe Muntele Semenic