Ionesie Ghiorghioni ar putea ieși triumfător pe ușa arestului IPJ. În 48 de ore!

Tribunalul Caraș-Severin a decis în urmă cu puțin timp punerea în libertate a vicepreședintelui suspendat al Consiliului Județean, după ce acesta a fost prins în flagrant luând mită de la soția unui om de afaceri.

Deși procurorii DNA i-au instrumentat un dosar extrem de complex, din care a reieșit faptul că vicepreședintele era mai preocupat să se îmbogățească decât să facă administrație, judecătorii au decis astăzi că Ionesie Ghiorghioni poate fi judecat și dacă stă comod, în fotoliul de acasă. Prin urmare, au decis înlocuirea arestului preventiv cu cea a controlului judiciar. Decizia nu este definitive.

„Tribunalul Caraș-Severin, în urma deliberării de astăzi, unde s-a discutat menținerea sau nu a arestului preventiv și în urma cererii înaintate de noi de înlocuire a arestului preventiv, a admis această cerere și a dispus înlocuirea măsurii arestului preventiv cu cea a controlului judiciar pentru o perioadă de 30 de zile. Decizia nu este definitivă, poate fi atacată în termen de 48 de ore, dar este un pas mare făcut spre normalitate, o normalitate care ar trebui să primeze într-un dosar penal în care un inculpat să se poată apăra într-o stare de libertate, o stare de normalitate pe care o acceptă și o agreează”, a declarat avocatul Cosmin Bolosin pentru Express de Banat.

Practic, asta înseamnă că, dacă procurorii nu vor ataca decizia instanței, Ionesie Ghiorghioni va putea părăsi arestul IPJ Timiș.

Comments

  1. Starbucks says:

    Bravo bolo! Rasuflii usurat, da-i o tura pe germania sa aduci o epava!

  2. ANDREI says:

    Mai informati-va la acest ziar si puneti-va la curent cu modificarile normelor juridice. Ghiorghionii si npotul sunt in arest preventiv de o luna si jumatate, au fost in arestul IPJ Timis, dar acum sunt la Penitenciarul Timisoara, care are sectie de arest preventiv. La IPJ nu stai 6 saptamani in arest! Nici nu stiti unde se afla persoanele de care scrieti , dar voi scrieti ca sa va faceti norma!!!!

  3. pedro says:

    ASTIA SUNT JUSTITIARI din ROMANIA.PROCURORUL IL PRINDE IN FLAGRANT,JUDECATORUL IL ELIBEREAZA.