Party incendiar în această seară. Mihai Mărgineanu vine la Trei Ape!

La The Note Pub Trei Ape curg râuri de coniac în această seară, în prezența celebrului Mărgineanu care nu vine să taie copaci, ci ajunge la munte pentru un show incendiar.

Cel puțin la asta se așteaptă sutele de fani din vestul țării, care deja au confirmat prezența la eveniment pe site-urile de socializare. „Intrarea costă 30 de lei, iar toți cei care vor urca să se distreze alături de noi, în mijlocul naturii, nu vor regreta! Îi putem asigura că dăm startul unui sezon care va avea până în toamnă, weekend de weekend, beer, sun and rock’n’roll, pentru că aceasta este deviza noastră!”, a declarat PR-ul The Note Pub Trei Ape, Mihaela Tomceanu, pentru Express de Banat.

Reamintim că ultima dată Mărgineanu a fost prezent în zona Văliug-Semenic anul trecut, la Festivalul de Folk de la Gărâna. Într-o atmosferă incendiară, acesta a cântat alături de mii de iubitori ai muzicii sale. Artistul promite pentru astă seară, de la ora 21.00, că va bifa un nou concert cu muzică de calitate într-o atmosferă de relaxare și distracție maximă!

După seara de astăzi, cu Mihai Mărgineanu și Banda, la The Note Pub Trei Ape seria concertelor continuă, mâine, cu Cristi Iakab & The Road Band, de la 21:00.

Cazare și camping găsiți în zona Trei Ape, Brebu Nou, Gărâna și Văliug. De restul, se ocupă cei care lansează invitații!

MAIN FOTO: iabilet.ro