„Vreau să rezolv problemele majore ale județului”

Parlamentarul USL Ion Tabugan a avut și el un amendament pe Legea Bugetului, care este dezbătută în aceste zile la nivel central. Acesta a declarat că în acest mandat își va aborda altfel funcția pe care a dobândit-o în urma alegerilor din data de 9 decembrie.

Ion Tabugan este de părere că cea mai mare problemă pentru locuitorii din colegiul său este cea a „nisipurilor zburătoare”. Prin urmare, acesta este decis, cu sprijinul minorităților, să o rezolve, măcar pentru moment. Parlamentarul a declarat pentru Express de Banat că a avut și un amendament la cea mai importantă Lege aflată în dezbatere: alocarea sumei de 350.000 de lei pentru montarea unor conducte care să umecteze iazurile de decantare de la Moldomin.

CITEȘTE ȘI: Senatorul Iosif Secășan a cerut un milion de euro pentru comasarea staționarelor de la Spitalul Județean

„Suma, așa cum vedeți și dumneavoastră nu este una mare și sper să am sprijinul colegilor mei din comisie, astfel încât banii să ajungă la Moldova Nouă. Problema de la fosta societate minieră a devenit deja una transfrontalieră, astfel că ea necesită rezolvare”, a spus parlamentarul.

Ion Tabugan a adăugat că va face lobby în special la șeful grupului său și că în acest mandat va avea un alt tip de abordare a problemelor. Le va avea în atenție pe acelea care sunt deosebit de importante pentru soarta județului Caraș-Severin.

Parlamentarul va afla abia săptămâna viitoare dacă amendamentul său va trece de comisia din care face parte.

Comments

  1. Bulla says:

    Din ce comisie parlamentara face parte domnul deputat? Din comisia de lobby?