Spânu vs. Ghirghioni. Adio, USL în Caraș!

Deși reporterii Express de Banat au prezentat și poziția PSD vizavi de comunicatul de presă al PNL, social-democrații au revenit astăzi cu un răspuns detaliat pentru acuzele aduse, sub forma unui drept la replică. Vă prezentăm integral comunicatul de presă al PSD, asumat de consilierul județean Ion Spânu.  

„Nu aveam de gând sa comentez cele întâmplate în plenul Consiliului Județean Caraș-Severin, când, pentru cei care nu stiu, în calitatea mea de consilier județean am cerut lămuriri în legătură cu un proiect de Hotarâre de Consiliu Județean, referitor la finanțarea echipei de handbal HCM Caraș-Severin, cerere care a stârnit o stare de nervozitate nejustificată din partea președintelui Frunzăverde.

„Dl Ministru”, care a călărit acest județ aproximativ 20 de ani și a reușit marea performanță să-l aducă pe ultimul loc într-un clasament al județelor pe țară la toate capitolele, nu este obișnuit să i se pună întrebări la care nu are răspunsuri și ca atare a ordonat biroului de presă al PNL să dea un comunicat, într-un limbaj care este caracteristic partidului din care provine (PD) și al mentorului sau politic Traian Băsescu.

Cu un tupeu fără de margini, care de altfel este caracteristic tuturor celor care își au rădăcinile în PD, „Dl. Ministru” Frunzăverde (cum îi place să i te adresezi) se laudă cum a reușit să mărească pensiile și salariile, când toată lumea știe că în perioada în care s-au tăiat Dumnealui era Prim-vicepreședinte al PD-L-ului ,partid de guvernământ condus atunci de Prim Ministrul de trista amintire Emil Boc.

Vreau să-i reamintesc D-lui Frunzăverde că în perioadele în care a fost ministru, mai ales la turism și la mediu, nu a făcut absolut nimic pentru acest județ.

Turismul, despre care tot amintește că vrea să-l dezvolte, a rămas la stadiul din 1989, poate și mai rău, iar problemele de mediu cu care se confruntă județul nostru sunt deosebite.

„Dl Ministru” se laudă că a fost ales în 2012 în funcția de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin cu peste 71.000 de voturi. Vreau să-i  aduc aminte, poate a uitat, că dacă nu se înscria în PNL înainte de alegerile locale din 2012 și nu avea sprijinul PSD și PNL, acum … era istorie.

În comunicatul de presă se face referire la regiunea istorică în care m-am născut ca ultim argument în punerea mea la punct, lucru care îmi aduce aminte de practici de tristă amintire din anii “ ‘30-’40’’ când locul de naștere, rasa și religia erau criterii de evaluare făcute de partide cu o anumită orientare.

Prin astfel de comunicate abjecte, opinia publică își poate da seama de „spiritul European” și „tolerant” de care dă dovadă.

PS: Adevăratul semnatar al așa zisului comunicat de presa PNL este Frunzăverde Sorin, care se ascunde în spatele nefericitului Iova”, se arată în comunicatul de presă transmis de Partidul Social-Democrat și semnat de Ion Spânu, în calitate de lider al consilierilor județeni PSD.

Liberalii cărășeni au transmis „dreptul la adevăr”
„Ce să-i răspunzi lui Spânu care minte în Săptămâna Mare?!
Fac următoarele afirmații nefiind un „nefericit” care nu se poate exprima singur.
Este de notorietate faptul că domnul Sorin Frunzăverde a făcut mult și pentru Caraș-Severin, și pentru România. A fost singurul din PDL care a făcut opoziție președintelui Băsescu și măsurilor de austeritate ale guvernării Boc de tăiere a pensiilor și salariilor. De asemenea, cu larga contribuție a președintelui Sorin Frunzăverde a fost înlocuit guvernul, iar USL a ajuns la guvernare cu premier PSD.
Despre realizările domniei sale vorbesc voturile pe care le-a primit în număr foarte mare la diverse alegeri în Caraș-Severin și la nivel național, voturi cu care i-a învins zdrobitor de fiecare dată pe pesediști. Aceste voturi confirmă încrederea acordată lui Sorin Frunzăverde de către locuitorii județului nostru, care cunosc implicarea dumnealui în derularea de proiecte europene în valoare de peste 500 de milioane de euro, la care se adaugă finanțările de la buget.
Aceste voturi reflectă realitatea, adevărul, nu opiniile unuia sau altuia. În fapt, minciunile unui oltean, Spânu, membru al unei organizații de partid, PSD Caraș-Severin, condusă  de un alt oltean, Mocioalcă; pe ei nu-i leagă nimic de Banat, iar partidul lor nu a făcut nimic bun pentru județul nostru.
Și, ca adevărul să fie complet, despre activitatea lui Spânu, în calitate de vicepreședinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, vom da detalii după Săptămâna Mare”, se arată în comunicatul de presă transmis de vicepreședintele filialei județene a PNL, Ionesie Ghiorghioni.


 

 

Comments

  1. Sarki says:

    Domnule Spanu va sta foarte bine in aceasta postura… As vrea sa va reamintesc cateva din realizarile d- voastra.1. Aveti o casa la brebu nou? Din ce ati cumparat o?din banii de pe vremea cand erati dir. ec la peco, sau poate dupa ce ati devenit dir. ex. La Petrom, atunci cand prin soferii d voastra, inclusiv celebru Ionita fost sofer de primi secretari si altii vindeati cisterne intregi de combustibil lichid la pret de motorina la toate statile subordonate din judet si imparteati banii, drept dovada arestarea lui Ionita si gasirea sumei de 9000 DM pe masina in garaju de la petrom ce va apartinea.vom continua cu mult mai multe dovezi in care vom arata cetatenilor ce ati facut cu adevarat in caras severin, in comparatie cu S. Frunzaverde chiar a facut ceva pt acest judet si aceasta Tara!!!

  2. Sarki says:

    Din cate stiu este democratie in aceasta tara romaneasca, voi va razboiti si amenintati si impuneti oamenilor ce trebuie sa faca… Ex. Spanu,majoritatea primarilor,oamenilor din teritorii… Va pot transmite aceleasi ganduri ca sunteti niste oltenii avari dupa putere, bani etc… Cand ati navalit in banat prima intrebare a fost ceva Functii libere pe aici!!!:)))Sa va fie rusine la toti ca nu va iubiti judetu asa cum a facut de fiecare data S. Frunzaverde… Si va intereseaza sa acaparti tot bani, putere!!! Nu puteti arunca cu pietre intr un om care sa lasat pe el de fiecare data sa multumeasca orce cetatean in limita posibilitati lui… Sa va fie rusine…Nu iubiti handbalu resitean, nu iubiti oamenii destepti, nu iubiti banatu, nu va uitati ca lumea rage de foame… Aveti un singur scop… PUTEREA SI BANIIIIIIII!!!PS. Nu luati nimic acolo sus in ceruri unde vom ajunge mai devreme sau mai tarziu cu totii!!!

  3. sexe says:

    vai dă mama voastră ce aţi ajuns să vă certaţi pe echipa de handbam a lu Chebutiu. da când vaţi pupat în bot PNL cu PSD să faceţi alianţa nu stiaţi ce jeguri sunteţi si ce aţi furat, acu vorbiţi de sărbători şi ce dezvăluiri mai faceţi după. să vă bage pe toti la ţuhaus că nu puteţi justifica averile. gheorghioni de unde are averea din lemnu de la caransebeş sau de la băiţari. pe vremea lu ceaşca tot banaţenii conduceau unu grasoi altu făsui, şi la revolutie era un banatanaţean, parca sas il chema, da nu era PNL.