UPDATE. ION MOCIOALCĂ: ,,Suntem solidari cu Victor Ponta!”

 Președintele PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă, un apropiat al premierului Victor Ponta, este de părere că în aceste momente, în care DNA a început urmărirea penală împotriva premierului, liberalii joacă nedemocratic. În același timp, spune că organizația PSD din județ îl susține pe liderul Guvernului.

,,PNL încearcă să ajungă la putere printr-o manevră nedemocratică. Fără să câștige alegerile, fără să obțină votul cetățenilor. Aici nu este vorba despre PSD sau despre Victor Ponta, ci despre dreptul românilor de a-și alege guvernarea. Separația puterilor în stat și alegerile libere sunt puse în pericol de încercarea PNL de acaparare totală a statului. Am văzut ce se întâmplă în astfel de cazuri, exemplul guvernării Băsescu-Boc fiind elecvent. De aceea, îi cerem premierului să reziste, să nu cedeze presiunilor. Alegerile vor dovedi că românii au înțeles demersul nostru. Electoratul va sancționa practicile nedemocratice și aroganța PNL”, a declarat liderul politic pentru dcnews.ro.

UPDATE 1 – Președintele PSD Caraș-Severin susține că unitatea și solidaritatea sunt două caracteristici specifice social-democraților și, tocmai de aceea, socialiștii cărășeni își apără președintele până la capăt.

,,Reprezint vocile tuturor membrilor Organizației PSD Caraș-Severin. În numele lor transmit întreaga susținere și încredere în Victor Ponta, cel împreună cu care ani la rând am dus bătălii pe care le-am câștigat ori le-am pierdut, dar la care niciodată nu am renunțat, de aceea nu vom renunța nici acum. E limpede că realizările Guvernului Ponta nu plac celor ce-și doresc puterea cu orice preț și aceia sunt noul PNL. Reparațiile morale față de cetățeni, creșterea economică înregistrată, reducerea TVA, reducerea CAS, creșterea alocațiilor pentru copii, creșterea gradului de absorbție a fondurilor europene reprezintă mai mult de 80 la sută din promisiunile făcute românilor și onorate. Categoric, Victor Ponta nu va capitula în fața unui joc antidemocratic făcut de cei care mimează grija față de popor, a declarat Ion Mocioalcă pentru Express de Banat.

Vicepreședintele PSD este de părere că ,,poporul este suveran și el, Măria sa, poporul, a ales reprezentanți în Parlamentul României, să-l apere, să-i respecte voința, să facă bine, binele de care să se bucure toți românii. Suntem solidari cu Victor Ponta, cel mai tânăr și cel mai bun premier al României de până acum. Împreună cu Victor Ponta vom arăta că unitatea si solidaritatea sunt două caracteristici definitorii ale PSD”.

 

Comments

 1. stefan says:

  Cam așa ați făcut și voi prin cumpărarea celor 20 de primari in caras. oare nu se sizează nimeni,??? cred ca sunt documente si înregistrări destule !!! de aici vine frica democrației voastre,daca pierdeți ciolanul numai are cine sa va apere.Dar de ce va este frica nu scăpați !!!! SUCESssssss!!!!!!!!!!

 2. gramaticu' says:

  Am cautat in dictionar, am intrebat in stanga si=n dreapta, ce inseamna “MENEVRA”? Nu am gasit asa ca , o intreb pe dra Oana, e vorba de” Manevra”?Pai la asta se pricep de minune PSD-istii, asa ca ,!

 3. Radivoj Milenovici says:

  Boul multilateral dezvoltat in grajdul CAP-lui vorbeste de DEMOCRATIE , ca sa intelegem noi ”turma” ca hotia si talharia banului public(Roman ori European) face parte din democratia CAP-sta si doar asa toate sunt in ordine . Hai sictir bai politrucea .

 4. Maxi says:

  Au au ce frica le este de ce vine daca Ponta nu mai este Bejerita dosar de evaziune licitatii trucate si cate si mai cate

 5. Rares Bogdan says:

  Bejerita vicepresedinte cu cea mai mare evaziune fiscala din Caras noroc cu Sandru de la finante de aia e fiusu sef la mascati o mana spala pe alta vom fi foarte curiosi cum se termina dosarul Bejerita si vedem si la Socol ce zice Dna

 6. Mmm says:

  Bejerita – Stekla cei mai mari evazionisti

 7. ghimpele says:

  nu te teme.nu-l lasa singur.intrati cu el.mai multi…tot mai multi la comun.PS.daca nu mai aveti loc va recomand Orasul de Carton.vi-l construiti singuri ca vreme aveti.pana la gratiere.

 8. andy says:

  V-ati fi asteptat la alta declaratie? Tot asa ar fi spus si PNL sau PDL daca aveau prim-ministrul lor. Toate partidele sunt formate in mare parte din ratati cu apucaturi de interlopi. Prosti suntem noi ca nu mergem peste ei.

 9. basistul says:

  Haideti in strada sa ne luam tara iapoi,Ponta a adunat ceva trebuie sa luam noi,eliberatil pe Ghiorghioni pe Roseti pe Anculia,sefi nosti la,,ciordeala”.