Ion Mocioalcă: „Nu mi-a spus niciun primar că vrea să plece din PSD! Fie că nu vor, fie din respect, fie de frică”

Liderul social-democraților din Caraș-Severin susține că niciun primar nu i-a spus până acum că vrea să plece din PSD la Partidul Pro România. Asta după ce ieri Victor Ponta a declarat că a stat de vorbă cu primari din județ care i-au promis că-l susțin.

Deși ieri s-a făcut mare vâlvă în capitala Banatului după ce Victor Ponta a declarat că se bucură de susținerea primarilor PSD, Ion Mocioalcă a ținut să liniștească apele, spunând că n-a primit de la niciun primar social-democrat din Caraș-Severin vestea că ar vrea să plece din PSD. Încă! „Fie că nu vor, fie din respect, fie de frică nu mi-a spus nimeni. Din aceste 3 motive nu mi-a spus nimeni că ar vrea să plece. Primarii sunt niște tipi foarte pragmatici, asta ne duce la ideea că atâta timp cât vin și îmi spun mie «îmi trebuie asta, îmi trebuie asta» și eu le spun «cum să vă dau? Prin Pro România sau direct prin PSD?»… V-am spus de ce. Din aceste 3 motive încă nu mi-a spus nimeni”, a declarat Ion Mocioalcă într-o conferință de presă susținută astăzi.

Liderul pesediștilor cărășeni nu neagă însă că există și primari care au un of împotriva lui, dar se declară deschis să le asculte părerile. „Sunt unii care mai critică și eu nu am nimic împotriva lor, că își spun părerea, pentru că nu vreau să închidem partidul și cel puțin aici, la Caraș-Severin, eu să le spun «dacă nu mă lăudați pe mine, nu aveți ce căuta în PSD». Nu! Accept critici de la orice edil asupra activității mele parlamentare sau extraparlamentare, nu personale!”, a subliniat Mocioalcă.

CITEȘTE ȘI: Victor Ponta confirmă: primari PSD din Caraș-Severin susțin Pro România!