„Forță în unitate: Munca în echipă și puterea comunicării”, la malul mării

Femeile din Partidul Național Liberal Caraș-Severin, conduse de președintele Tudorița Nicula, au participat, la început de septembrie, la Școala Politică de Vară, organizată la Eforie Nord.

În perioada 7-9 septembrie, în stațiunea Eforie Nord s-a desfășurat Școala Politică de Vară a Organizației Femeilor Liberale, având titlul „Forță în unitate: Munca în echipă și puterea comunicării”. Au participat peste 150 de membre PNL din toată țara. Județul Caraș-Severin a fost reprezentat de o delegație alcătuită din 8 persoane și condusă de președintele formațiunii, Filiala Caraș-Severin, Tudorița Nicula.

„A fost o întâlnire benefică la care am întâlnit colegele din țară, am schimbat idei, am dezbătut proiecte ce urmează să le realizăm, dar am și învățat lucruri noi, care ne vor ajuta în viitor. Munca în echipă este importantă. Atunci când membrii au același scop, reușitele apar mai rapid pentru că necesită colaborarea și completarea reciprocă a celor care participă, iar comunicarea este esențială pentru menținerea armoniei și atmosferei pozitive de lucru, ceea ce duce cu siguranță la succesul organizației, în ansamblu. Noi, Organizația Femeilor Liberale, suntem o echipă determinată și implicată în proiecte pentru copii și familie, dar, în aceeași măsură, ne preocupă tot mai mult găsirea de soluții pentru o viață bună a cetățenilor”, a declarat Tudorița Nicula, președinte OFL Caraș-Severin.

La Școala Politică de Vară au participat și președintele PNL Ludovic Orban, Raluca Turcan – deputat, prim-vicepreședinte PNL, Florin Roman – deputat, vicepreședinte PNL, Robert Sighiartău – deputat, Secretar General PNL. Printre temele discutate s-au regăsit prioritățile PNL în Parlamentul României și în Parlamentul European, teme abordate de europarlamentarul Cristian Bușoi, vicepreședinte PNL, și de Siegfried Mureșan, europarlamentar PNL, purtător de cuvânt al PPE.

1000x100 (5)